Αθλητικά

Ετοιμάζονται για την αυριανή “πρώτη” στον Αστέρα Βάρης

Η πρώτη συγκέντρωση της ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 24-25, είναι προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα το απόγευμα στο στάδιο Βάρης “ΔΑΚ ΜΠΑΓΛΑΤΖΗΣ” όπου αναμένεται να βρεθούν το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Στο ρόστερ του Αστέρα που τη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί με τον ίδιο κορμό έχουν προχωρήσει σε οκτώ μεταγραφές και σίγουρα ο τεχνικός του Αστέρα, Γιώργος Καβάσης έχει δύσκολο έργο, μιας και σε ενάμισι περίπου μήνα πρέπει παλιούς και νέους παίκτες να τους κάνει ΟΜΑΔΑ ώστε ο σύλλογος των 3Β να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα της φετινής Γ’ Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα οι κυανόλευκοι έχουν αποκτήσει τους: Αννιτσάκη Μιχάλη, Καραμάνο Νίκο, Καραμπέτσο Μάριο, Βασίλη Ξενοπανάγο, Γιαννή Στέργιο, Παντελή Γιατρά, Μπακαθανάση Σταύρο και Συρίγο Ιωάννη.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στο φετινό ρόστερ, την προετοιμασία θα ενισχύσουν και παίκτες απο τη Β’ ομάδα του συλλόγου και όσοι απο αυτούς ικανοποιήσουν το τεχνικό τιμ των “κυανόλευκων” θα ενταχθούν στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Την Δευτέρα 22/07 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Βάρης ξεκινά η προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Τις δύο πρώτες ημέρες καλούνται οι αθλητές να κάνουν αιματολογικές εξετάσεις, εργομετρικά και αμέσως μετά το Τεχνικό Επιτελείο θα αναλαβει δράση.

Η προετοιμασία εκτός από τις προπονήσεις περιλαμβάνει και φιλικούς αγώνες εντός και εκτός έδρας όπου θα δοκιμαστούν συστήματα ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη και ανταγωνιστική στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε όλα να ξεκινήσουν καλά χωρίς τραυματισμούς ώστε η ομάδα να προετοιμασθεί όσο το δυνατόν καλύτερα για να έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο !!

πηγη

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button