Κόσμος

Η δημόσια αναφορά του πρίγκιπα Ουίλιαμ στον αδελφό του Χάρι – Με αφορμή ντοκιμαντέρ για την Νταϊάνα

Δημόσια αναφορά στον αδελφό του  πρίγκιπα Χάρι, για πρώτη φορά μετά από χρόνια έκανε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ καθώς απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα τους πριγκίπισσα Νταϊάνα στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αφηγήθηκε μια συγκινητική παιδική ανάμνηση από την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα που πήρε τον ίδιο και τον αδελφό του να επισκεφθούν ένα καταφύγιο αστέγων όταν ήταν 11 ετών.

«Πήγε τον Χάρι και εμένα και τους δύο εκεί. Πρέπει να ήμουν περίπου 11 ετών, νομίζω μάλλον τότε, ίσως 10», είπε.

Η τελευταία φορά που ο Ουίλιαμ μίλησε δημόσια για τον αδελφό του πιστεύεται ότι ήταν πριν από έξι χρόνια, όταν το ζευγάρι έδωσε συνέντευξη στο Royal Foundation Forum το 2018.

«Δεν είχα ξαναπάει ποτέ σε κάτι τέτοιο και ήμουν λίγο ανήσυχος για το τι να περιμένω. Αλλά η μητέρα πήρε το συνηθισμένο της μέρος κάνοντας τους πάντες να αισθάνονται χαλαροί, να γελούν και να αστειεύονται με όλους», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να επιστρέψει στο κανονικό του πρόγραμμα με τις περιοδείες του στο εξωτερικό το επόμενο έτος, καθώς συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο.

Ο μονάρχης θα ολοκληρώσει πλήρεις περιοδείες κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου, εφόσον οι γιατροί εγκρίνουν τα ταξίδια.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button