Επικαιρότητα

Hellenic Train: Προσωρινή διακοπή των σιδηροδρομικών δρομολογίων στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Σέρρες

Διακόπτονται προσωρινά, από το Σάββατο 2 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 4 Αυγούστου, τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Θεσσαλονίκη, λόγω έκτακτων τεχνικών εργασιών, που εκτελεί ο Διαχειριστής Υποδομής Ο.Σ.Ε., σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train.

Ειδικότερα, το Σάββατο 2 Αυγούστου και την Κυριακή 3 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1634,1635 και τη Δευτέρα 4 Αυγούστου δεν θα εκτελεστούν τα πρωινά δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 3632 και 3633.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τα δρομολόγια των παραπάνω αμαξοστοιχιών θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Νέα Φιλαδέλφεια Τούμπας, Γαλλικός, Πεδινό, Μεταλλικό, Χέρσος, Δοϊράνη, Στρυμώνας και Σκοτούσσα.

«Η Hellenic Train και το προσωπικό της καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιορίσουν την ταλαιπωρία και ευχαριστούν το επιβατικό κοινό για την κατανόηση», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button