Επικαιρότητα

Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες στον Κηφισό – Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Κηφισίας

Με αρκετά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (20/09) στις περισσότερες οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου Αττικής με τους οδηγούς στον Κηφισό να αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες. 

Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται επίσης στην Λεωφόρο Κηφισίας αλλά και στην Αττική Οδό όπου οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 15 λεπτά.

Αναλυτικότερα αυξημένη κίνηση υπάρχει στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια, αλλά και στην είσοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, με τους οδηγούς να πρέπει να έχουν αρκετή υπομονή. Προβλήματα καταγράφονται στην έξοδο της Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη από το ύψος της Φιλαδέλφειας και στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος).

Με δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου Λ. Κηφισού αλλά και στο ρεύμα καθόδου. Προβλήματα υπάρχουν και στους δρόμους στο κέντρο της ΑΘήνας.

Μποτιλιάρισμα παρατηρήθηκε και στο λιμάνι του Πειραιά καθώς και στους γύρω δρόμους από αυτό.

Επίσης με χαμηλές ταχύτητες πραγματοποιείται η κίνηση στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

Αττική Οδός

Καθυστερήσεις διαπιστώνονται και στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, τόσο προς το αεροδρόμιο όσο και προς Ελευσίνα.

Ελληνική Αστυνομία – Κίνηση




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button