Αθλητικά

Καρέτσας: Αισθάνομαι πραγματικά Έλληνας – Γιατί επέλεξε την Ελλάδα αντί του Βελγίου

Την αφοσίωσή του στο εθνόσημο πιστοποιεί και με τις δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, ο οποίος εντυπωσίασε με την εμφάνισή του την Πέμπτη (21/03) κόντρα στη Σκωτία, στο πλαίσιο του Nation’s League.

«Ξέρω σίγουρα ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Αν έπαιζα με το Βέλγιο, πάντα θα μετάνιωνα που δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω για την Ελλάδα. Αισθάνομαι πραγματικά Έλληνας. Τα ελληνικά μου έχουν επίσης βελτιωθεί πολύ σε μια εβδομάδα» δήλωσε συγκεκριμένα στον βελγικό ιστότοπο HBVL.

Για τον Σκωτσέζο αντίπαλό του Άντριου Ρόμπερτσον που είχε απέναντί του στον αγώνα είπε: «Σέβομαι πολύ την καριέρα του. Αλλά εξακολουθεί να είναι απλώς ένας άνθρωπος. Δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα στο γήπεδο, εγώ κάνω αυτό που είναι να κάνω. Εφόσον μπορώ δεν είναι τόσο σημαντικό ποιος είναι απέναντί μου».

Για την παρουσία του στο ματς ο Κ. Καρέτσας τόνισε: «Στο γήπεδο, κάνω ό,τι μου έρχεται αυθόρμητα. Νομίζω ότι άρεσε στους φιλάθλους, δείχνει επίσης ότι έχω το θάρρος να κάνω σπουδαία πράγματα με αυτήν την εθνική ομάδα. Έχουμε μια καλή γενιά, που μπορεί να κάνει πολλά».

«Οι συμπαίκτες μου είναι υπέροχοι. Είναι όλοι πολλοί κοινωνικοί. Όλοι συνομιλούν συνεχώς με όλους, κανείς δεν κρύβεται πίσω από το κινητό του. Πέρασα υπέροχα, με κάνει να θέλω περισσότερα» κατέληξε ο 17χρονος σταρ αναφερόμενος στους συμπαίκτες του.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button