Επικαιρότητα

Κρήτη: Στην δικαιοσύνη ζευγάρι που κατηγορείται για εμπορία και κακοποίηση 25χρονης

Στην Εισαγγελία Ηρακλείου Κρήτης οδηγήθηκε το ζευγάρι που κατηγορείται για εμπορία και κακοποίηση μιας 25χρονης κοπέλας, επί τρεις ολόκληρους μήνες .

Πρόκειται για ζευγάρι Αλβανών που φέρονται να κρατούσαν «όμηρο» μια 25χρονη γυναίκα την οποία χτυπούσαν και εξέδιδαν.

Σύμφωνα με το Cretalive το ζευγάρι οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου το πρωί της Παρασκευής, με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα βρέθηκε χτυπημένη και ημίγυμνη στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου κι έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης.

Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, από διερχόμενο οδηγό, ο οποίος, βλέποντας την κατάσταση της, ενημέρωσε τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο με περιπολικά. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι από τον Αύγουστο, σχεδόν τρεις μήνες δηλαδή, την 25χρονη παρακρατούσαν στο σπίτι τους στην περιοχή “Τρεις Βαγιές” οι δύο Αλβανοί, 42 και 30 ετών.

Με βάση τα όσα καταγγέλλονται, η κοπέλα που ήταν φιλοξενούμενη σε δομή, είχε περάσει μαρτυρικά στα χέρια των δύο συλληφθέντων πλέον, καθώς φέρεται να την κακοποιούσαν και να την εξέδιδαν.

Το ζευγάρι φέρεται να περιέφερε το κορίτσι από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, προκειμένου να συνευρίσκεται σεξουαλικά με διάφορους πελάτες, εισπράττοντας φυσικά οι ίδιοι τα χρήματα από τις συνευρέσεις αυτές. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι το κορίτσι αντιδρούσε, αρνούνταν να εκδίδεται και αυτό το “πλήρωνε” με ξύλο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ζευγαριού, αφορά στα αδικήματα εμπορίας ανθρώπων και της σωματική βλάβης.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button