Οικονομία

Με διανομέα την Stellantis, η Leapmotor έστειλε την πρώτη παρτίδα ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη

Η Leapmotor International, έστειλε την πρώτη παρτίδα ηλεκτρικών οχημάτων Leapmotor – C10 SUV και αυτοκίνητα T03 – από τη Σαγκάη της Κίνας στα ευρωπαϊκά λιμάνια.

Τα οχήματα C10 και T03 είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής EV, προσφέροντας απόδοση, αποτελεσματικότητα και αυτονομία.

Η Leapmotor είναι η τέταρτη μεγαλύτερη κινεζική εταιρεία νέων ενεργειακών οχημάτων (NEV) στην Κίνα στις πωλήσεις τον Ιούνιο του 2024.

Αξιοποιώντας τα κανάλια διανομής Stellantis, η Leapmotor International JV σχεδιάζει να αυξήσει τα σημεία πωλήσεων για οχήματα Leapmotor στην Ευρώπη σε 500 έως το 2026, από 200 στο τέλος του 2024, για να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Υπάρχει τουλάχιστον ένα μοντέλο που σχεδιάζεται να κυκλοφορεί κάθε χρόνο τα επόμενα τρία χρόνια.

Το Leapmotor C10 είναι το πρώτο παγκόσμιο προϊόν της Leapmotor, κατασκευασμένο σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα σχεδίασης και ασφάλειας.

Το C10 βασίζεται στην αρχιτεκτονική τεχνολογίας LEAP3.0 που αναπτύχθηκε απο την Leapmotor, με έξυπνη ηλεκτρική τεχνολογία, όπως κεντρική ενσωματωμένη ηλεκτρονική και ηλεκτρική αρχιτεκτονική, τεχνολογία κυψέλης σε πλαίσιο (CTC) και έξυπνο πιλοτήριο.

Είναι ένα οικογενειακό όχημα κατηγορίας D με αυτονομία 420 χλμ. WLTP και είναι σε θέση να πληροί το πρότυπο αξιολόγησης 5 αστέρων E-NCAP.

Το Leapmotor T03 είναι ένα μικρό πεντάθυρο αυτοκίνητο πόλης της κατηγορίας Α με εσωτερικό χώρο του τμήματος Β. Διαθέτει αυτονομία 265 χλμ. WLTP.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button