Επικαιρότητα

Νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα: «Είμαι αθώα, δεν έφυγαν μέσα στα χέρια μου», λέει η 24χρονη

Αθώα δηλώνει η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης με τα πέντε νεκρά βρέφη σε Αχαΐα και Ηλεία.

Μιλώντας στο Mega, είπε πως υπήρχε εύρημα πως αποδεικνύει πως είναι αθώα για τα νεκρά βρέφη ενώ υποστήριξε πως είναι ψέμματα πως πήγαν νεκρό τον Παναγιωτάκη στο νοσοκομείο.

Στις 5 Αυγούστου 2024 ο 15 μηνών Παναγιώτης, γιος της φίλης της 24χρονης Ειρήνης, έχασε τη ζωή του. Τόσο η 24χρονη όσο και η μητέρα του παιδιού υποστηρίζουν πως ο μικρός Παναγιώτης ήταν ζωντανός όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

Τον ισχυρισμό αυτό διαψεύδει το νοσοκομείο, από όπου τονίζεται πως το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε.

«Είναι ψέματα. Πως γίνεται ένας άνθρωπος από τη στιγμή που είναι νεκρός να κάνει εμετό; Έκανε εμετό στο σπίτι και στο νοσοκομείο. Υπάρχει εύρημα που αποδεικνύει ότι είμαι αθώα και το παιδί ήταν ζωντανό», είπε. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά «άμα ήταν νεκρό δεν θα μπορούσε να κάνει εμετό».

«Αισθάνομαι άσχημα, ό,τι θάνατος υπάρχει τον έχουν φορτώσει πάνω μου. Δεν μπορώ να καταλάβω, είμαι εδώ, να μου πουν, γιατί έχω τα μούτρα και βγαίνω. Δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε κατηγορούμαι για τίποτα. Είμαι εδώ να τους απαντήσω και να μου πουν τους λόγους που γίνεται όλο αυτό».

«Δεν έφυγαν μέσα στα χέρια μου»

Η Ειρήνη Μουρτζούκου ανέφερε ότι η μητέρα του πρώτου παιδιού την κατηγορεί χωρίς λόγο κι ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα και δεν κατηγορείται για τίποτα.

«Δεν έφυγαν μέσα στα χέρια μου», είπε για τα βρέφη, ενώ υποστήριξε ότι την πόνεσαν περισσότερο οι δύο τελευταίοι θάνατοι, του δεύτερου δικού της παιδιού και του Παναγιωτάκη, του 15 μηνών βρέφους. Όπως εξήγησε, το πρώτο της μωρό πέθανε πολύ μικρό και δεν είχε περάσει στιγμές μαζί του.

«Πάω συχνά στα μνήματα των μωρών μου», τόνισε επίσης ενώ είπε πως «δεν την έχουν αφήσει να πενθήσει» και πως «δεν ανοίγεται ποτέ γιατί δεν θέλω. Τα κρατάω μέσα μου και δεν ξεσπάω».

«Έχω σταματήσει να εργάζομαι γιατί με αυτά που μου προσάπτουν δεν μπορώ να κυκλοφορήσω. Ο κόσμος δεν έχει τι να κάνει και κατηγορεί. Όλοι έχουν γίνει εισαγγελείς… Να βγουν και να μου τα πουν στη μούρη μου. Εγώ δεν κρύφτηκα. Από την πρώτη στιγμή ψάχνω τι έγινε. Θα μπορούσα και εγώ να κατηγορήσω για τους θανάτους των παιδιών».

«Μου λείπει ο Παναγιωτάκης»

Στη συνέχεια μίλησε και η γιαγιά του μικρού Παναγιώτη, κα Φωτεινή Λιακοπούλου. Όπως είπε, ένα μεγάλο γιατί τη βασανίζει και αναζητά να μάθει γιατί χάθηκε ο εγγονός της.

«Δεν βλέπεις το παιδί, το χαμόγελό του, το άγγιγμά του. Αυτό μας το έχουν στερήσει. Δεν τρώμε, δεν κοιμόμαστε. Μου λείπει πολύ ο Παναγιωτάκης μου και θέλω να μάθω το γιατί. Ούτε τον βήχα του δεν ξέραμε… Ήταν χαμογελαστός, έπαιζε, τώρα έλεγε τις λεξούλες του», είπε η γιαγιά του παιδιού.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button