πολιτική

Οι «κακές» σχέσεις Πολάκη με τους «100» – Στήνονται γέφυρες με Κασσελάκη

Κεντρική Επιτροπή των ψηφοφοριών με ή χωρίς κάλπες αναμένεται να είναι (και) αυτή που συνεδριάζει αύριο Σάββατο, αφού οι αντιμαχόμενες πλευρές στο ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία θα δώσουν την ύστατη μάχη για να καθορίσουν το χρονοδιάγραμμα του συνεδρίου και των εκλογών, αλλά και τους όρους του παιχνιδιού.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Στέφανος Κασσελάκης θα περιμένει την ολοκλήρωσή της για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και με το σκεπτικό, όπως πληροφορείται το CNN Greece, πως όσο περισσότερο αναζητούν τρόπους για να την ψαλιδίσουν τόσο περισσότερο ενισχύεται η ισχύς του στη βάση του κόμματος.

Το πιθανότερο είναι πως θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Οι κακές σχέσεις Πολάκη με τους «100» και οι προσπάθειες «να τα βρουν» με τον Κασσελάκη

Την ίδια ώρα, γίνεται προσπάθεια, όπως μαθαίνουμε, από στελέχη τα οποία βρίσκονται κοντά σε Κασσελάκη- Πολάκη ώστε οι δύο άνδρες να τα βρουν.

Με αφορμή, εξάλλου, το κοινό αίτημα για επίσπευση των διαδικασιών έχει σχηματιστεί ένα μπλοκ το οποίο μπορεί να εκφραστεί και στις ψηφοφορίες της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο κ. Πολάκης, άλλωστε, έχει πολύ κακές σχέσεις με τους περισσότερους, αν όχι με όλους από την ομάδα των «100», ακόμα και με κάποιους ανάμεσά τους με τους οποίους διατηρούσε παλαιότερα φιλική σχέση, όπως ο Χρήστος Σπίρτζης και η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ο βουλευτής Χανίων, ωστόσο, δεν κρύβει την πικρία που διατηρεί για τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο αυτή έγινε κι ανακλήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει διακινδυνεύσει ακόμα και την εκλογή του στο νομό περιοδεύοντας με τον κ. Κασσελάκη σε «δύσκολα χωριά».

Δύσκολα θα ανατραπούν οι ισορροπίες στην Κεντρική Επιτροπή

Με τα σημερινά δεδομένα, πάντως, θεωρείται πολύ δύσκολο να ανατραπούν οι νέες ισορροπίες όπως αυτές διαμορφώθηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής από τη στιγμή που οι «κασσελακικοί» στο συγκεκριμένο όργανο δεν είναι περισσότεροι από 100 και οι πολακικοί πάνω από 15.

Καταβλήθηκε ο μισός Ιούλιος στους εργαζόμενους

Στο μεταξύ, η πλευρά Κασσελάκη αναρωτιέται πώς πληρώθηκαν χθες οι εργαζόμενοι στην «Αυγή» και στο «Κόκκινο» το μισό Ιούλιο από τη στιγμή που οι λογαριασμοί του κόμματος ήταν «παγωμένοι», η κρατική χρηματοδότηση δεν έχει ακόμα εκταμιευτεί και το συνολικό ποσό της μισθοδοσίας μισού μήνα φτάνει περίπου τις 175.000 ευρώ.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button