πολιτική

Παππάς κατά Μητσοτάκη: Παριστάνει τον συναινετικό για να εξαπολύσει επίθεση στην αντιπολίτευση

Τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού έστρεψε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς κατηγορώντας τον ότι κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή για την αντιπυρική περίοδο «παρίστανε τον ψύχραιμο και συναινετικό για να εκτοξεύσει ανοίκεια κριτική στην αντιπολίτευση».

Συνεχίζοντας την κριτική του ο κ. Παππάς αναφερόμενος στη φωτιά της Αττικής το καλοκαίρι είπε πως «ο πρωθυπουργός δεν βρήκε μια κουβέντα να πει γιατί η φωτιά στην Αττική, έφτασε στον αστικό ιστό και το 112 ζητούσε εκκένωση προς το Χαλάνδρι».

«Κάτι πρέπει να γίνει για να μην σταματούν οι πυρκαγιές στην θάλασσα ή τον αστικό ιστό» ανέφερε.

«Με τις επιλογές σας, η χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις πολλαπλές κρίσεις που αντιμετωπίζει» πρόσθεσε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Οικονομία

Ο κ. Παππάς έστρεψε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης και για στον τομέα της οικονομίας.

Το 2025, οι πολίτες θα πληρώσουν 2,5 δις περισσότερους φόρους, 1,5 δις περισσότερο ΦΠΑ, η μερίδα του λέοντος, θα είναι από το χαράτσι που επιβάλλατε στους μικρομεσαίους, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Ελλάδα, δεν ζει περίοδο ανάπτυξης. Έχασε ευκαιρίες με τα χρηματοδοτικά εργαλεία και την δημοσιονομική χαλαρότητα θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα» υποστήριξε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε πως «η πλειοψηφία των νοικοκυριών βιώνει συνθήκες ύφεσης. Αυξάνεται το ποσοστό πληθυσμού που είναι κοντά στο όριο της φτώχιας».




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button