πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η προεκλογική «συνάντηση» της Άννας Διαμαντοπούλου με τους «Απαράδεκτους»

Ένα βίντεο παρέα παρέα με τους «Απαράδεκτους» γύρισε η Άννα Διαμαντοπούλου, υποψήφια για την προεδρία στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας.

Σε αυτό εμφανίζονται η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος και ο Σταμάτης Φασουλής, οι οποίοι γευματίζουν σε ένα εστιατόριο μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου.

Στο πλαίσιο της κουβέντας τους, μιλούν για τις επικείμενες εκλογές, με την κα Διαμαντοπούλου να τους εξηγεί τη σημασία της συμμετοχής, καθώς όπως λέει «θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα».

Το βίντεο κλείνει με τον Σπύρο να λέει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη».

«Μέσα στην ταχύτητα και την πίεση της εκλογικής εκστρατείας ένιωσα ευλογημένη που βρέθηκα ένα βράδυ, σε αυτό το τραπέζι με τέτοιο ειδικό βάρος τέχνης και ταλέντου. Σταμάτη, Γιάννη, Σπύρο, και φυσικά Δημητράκι μου, σας ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σας, για την κριτική σας ματιά, για τις ιδέες, την ειλκρίνειά σας και φυσικά για το χιούμορ σας. Δεν ξέρω αν θα στηθείτε κι εσείς σε κάποια ουρά στις 6 Οκτώβρη, μακάρι!» έγραψε στη λεζάντα η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button