Αθλητικά

Ποινή αποκλεισμού 23 ημερών στον Λουτσέσκου για όσα έγιναν στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας επέβαλε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου, αποκλεισμό 23 ημερών από αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια, όπως και συνολικό πρόστιμο 7.500 ευρώ για το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ Αρένα, την περασμένη Κυριακή.

Αντίθετα, ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης Έρικ Λαμέλα, που επίσης είχε κληθεί σε απολογία ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου, απαλλάχθηκε. Οι δηλωμένοι ως φροντιστές του ΠΑΟΚ, Γιαντσίδης και Καλταμπανίδης, τιμωρήθηκαν με απαγόρευση εισόδου για έναν μήνα και 15 ημέρες αντίστοιχα, καθώς και πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καθέναν.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο 8.000 ευρώ, ενώ στον βοηθό προπονητή Ντάνιελ Βέγκα επιβλήθηκε 15νθημερη απαγόρευση εισόδου και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Σε άλλες αποφάσεις του για τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής, το μονομελές πειθαρχικό όργανο επέβαλε πρόστιμο 1.000 ευρώ σε Λαμία, Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό, ενώ ο ΟΦΗ θα καταβάλει συνολικό πρόστιμο 6.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι οι ποινές είναι εφέσιμες. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταθέσει έφεση για την τιμωρία του προπονητή του.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button