πολιτική

Σαρωτικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης «καρατομεί» τον Φάμελλο και βάζει τον Νίκο Παππά

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που στιγματίζεται με την απουσία του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη για τον γάμο του και μετέχει διαδικτυακά, μέσω zoom.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα προτείνει αλλαγές στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης εισηγήθηκε την αντικατάσταση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σωκράτη Φάμελλο και την τοποθέτηση στη θέση του τον Νίκο Παππά.

Για τις θέσεις των τριών Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων πρότεινε τον Γιώργο Γαβρήλο, τον Γιάννη Σαρακιώτη και τη Νίνα Κασιμάτη.

Στην τοποθέτησή του επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αναφερθεί στην προετοιμασία ενόψει της ΔΕΘ καθώς και γενικότερα στις δράσεις του κόμματος.

Στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που συγκάλεσε εκτάκτως για σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ωστόσο, θα στείλει μήνυμα να ξεπεραστεί η εσωστρέφεια που χαρακτηρίζει το κόμμα με καθημερινές αμβισβητήσεις της ηγεσίας και κόντρες μεταξύ βουλευτών.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Τα άλλα ζητήματα τα όποια απασχολούν την κοινή γνώμη, περί εσωκομματικής διαφωνίας και ούτω καθεξής, είναι ανούσια μπροστά σε αυτό που διακυβεύεται στη χώρα μας. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε, ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά, ότι έχουμε ευθύνη απέναντι στους πολίτες που μας έχουν εμπιστευτεί».




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button