Κόσμος

Συνελήφθη ο ράπερ Lil Durk – Το συμβόλαιο θανάτου, η χιπ χοπ κολεκτίβα και οι συναυτουργοί

Στη σύλληψη του γνωστού ράπερ Lil Durk προχώρησαν οι αμερικανικές Αρχές αργά την Πέμπτη (24/10), με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με συμβόλαιο θανάτου.

Ο δικηγόρος του 32χρονου ράπερ, Μπράιαν Μπίμπερ, επιβεβαίωσε στο Billboard ότι ο Durk είναι υπό κράτηση.

Στα «χέρια» των Αρχών βρέθηκαν, σύμφωνα με το NBC News πέντε άτομα που σχετίζονται με τη hip-hop κολεκτίβα του Lil Durk «Only the Family».

Το συμβόλαιο θανάτου

Ο Lil Durk ίδρυσε τη συλλογικότητα για να προωθεί μουσική hip-hop από καλλιτέχνες κυρίως από το Σικάγο. Μέλη της κατηγορούνται για δολοφονία με συμβόλαιο θανάτου που φέρεται να διαπράχθηκε από εκδίκηση για τον θάνατο ενός άλλου μέλους της ομάδας.

Τα μέλη της κολεκτίβας Kavon London Grant (γνωστός και ως Cuz ή Vonnie), Deandre Dontrell Wilson γνωστός ως DeDe και Έισα Χιούστον, γνωστή ως Boogie φέρονται να κατηγορούνται από τις δικαστικές αρχές για συμμετοχή στη δολοφονία. Άλλα δύο μέλη, οι Κιθ Τζόουνς γνωστός ως Flacka και Ντέιβιντ Μπράιαν Λίντσεϊ ή αλλιώς Browneyez, λέγεται ότι συνδέονται με συμμορίες στο Σικάγο.

Η ένοπλη επίθεση του 2022

Το κατηγορητήριο φέρεται να περιλαμβάνει τα αδικήματα της συνωμοσίας και τη διάπραξη φόνου με συμβόλαιο. Στο κατηγορητήριο, οι εισαγγελείς λένε ότι οι πέντε άνδρες είναι πίσω από ένοπλη επίθεση το 2022 στο Λος Άντζελες με στόχο τον ράπερ Quando Rondo (Tyquian Bowman) στην οποία έχασε τη ζωή του ο ξάδερφός του.

Ο πυροβολισμός διατάχθηκε από εμπλεκόμενο στη συμμορία που δεν κατονομάζεται ως αντίποινα για ένοπλο επεισόδιο το 2020 στην Ατλάντα, κατά το οποίο συνεργάτης του Rondo φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον ράπερ King Von από το Σικάγο.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button