Κόσμος

Τα τραγούδια που «αφιέρωσε» στη Χάρις ο Μπρους Σπρίνγκστιν και τα… σχόλια για τη φωνή του

Τα διόλου λιγοστά τραγούδια του που έχουν αναφορά στις ΗΠΑ ερμήνευσε ο Μπρους Σπρίνγκστιν  στη σκηνή της προεκλογικής της συγκέντρωσης της Κάμαλα Χάρις στην Ατλάντα. 

Ανάμεσα σε αυτά ήταν τα «The Promised Land», «Land of Hope and Dreams» και «Dancing in the Dark».

Ο γνωστός τραγουδιστής όμως επικρίθηκε για την επίδοσή του, με τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να είναι ιδιαίτερα σκληρά για τη φωνή του.

«Ο χρόνος δεν φέρθηκε καλά στη φωνή του» σχολιάζει χαρακτηριστικά μια χρήστρια του X (πρώην Twitter).

«Ουάου αυτό είναι κακό. Πείτε μου κάτι που ακούγεται καλύτερα από τον Μπρους Σπρίνγκστιν. Ξεκινά εγώ: Μια γάτα που ουρλιάζει πίσω από ένα φράχτη» σημειώνει ένας άλλος.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή ο ερμηνευτής δήλωσε: «Είμαι ο Μπρους Σπρίνγκστιν και είμαι εδώ για να υποστηρίξω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς για πρόεδρο και αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και για να αντιταχθώ στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζέι Ντι Βανς. Να γιατί».

«Θέλω έναν πρόεδρο που θα σέβεται το Σύνταγμα, που δεν απειλεί, αλλά θέλει να προστατεύσει και να καθοδηγήσει τη μεγάλη δημοκρατία μας, που πιστεύει στο κράτος δικαίου και στην ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας, που θα αγωνιστεί για το δικαίωμα της γυναίκας στην επιλογή και που θέλει να δημιουργήσει μια οικονομία της μεσαίας τάξης που θα εξυπηρετεί όλους τους πολίτες μας. Υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές που έχει αυτές τις αρχές, η Κάμαλα Χάρις».

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, οι σκηνοθέτες Τάιλερ Πέρι και Σπάικ Λι και ο ηθοποιός Σάμιουελ Λ. Τζάκσον.

Σύμφωνα με το Variety, o διάσημος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί και δεύτερη φορά υπέρ της Χάρις, σε συγκέντρωση στη Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα, μαζί με τον Μπαράκ Ομπάμα.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button