Τρόπος Ζωής

Ο Νόελ Γκάλαχερ αποκάλυψε ότι δυσκολεύεται να θυμηθεί στίχους τραγουδιών

Ο Νόελ Γκάλαχερ, πρώην τραγουδιστής των Oasis, αποκάλυψε πως πλέον δυσκολεύεται αρκετά για να θυμηθεί στίχους τραγουδιών την ώρα που βρίσκεται στη σκηνή.

Σε συζήτηση στο podcast Patreon του Ματ Μόργκαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, το πρώην μέλος των Oasis και αρχηγός των High Flying Birds, Νόελ Γκάλαχερ αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει δυσκολία λόγω ηλικίας.

Ο Γκάλαχερ, 56 ετών συνέδεσε την απώλεια μνήμης με την πάροδο των χρόνων. «Βρέθηκα σε συναυλία σε περιοδεία να σκέφτομαι: “Ποιος είναι ο επόμενος στίχος σε αυτό το τραγούδι;”» εξήγησε.

Ο τραγουδιστής είπε ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει έναν τηλεϋποβολέα για στίχους στο μέλλον: «Είμαι βέβαιος ότι, τελικά, θα χρειαστώ έναν».

Ο Νόελ Γκάλαχερ δεν είναι ο μοναδικός μουσικός που αποκαλύπτει ότι χρειάζεται βοήθεια για να θυμάται τους στίχους. Στα τέλη του 2020, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί τηλεϋποβολέα στις ζωντανές εμφανίσεις του σε περίπτωση που ξεχάσει τους στίχους των τραγουδιών των Beatles.

To άρθρο Ο Νόελ Γκάλαχερ αποκάλυψε ότι δυσκολεύεται να θυμηθεί στίχους τραγουδιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock