Κόσμος

Τραμπ: Δεν υπάρχουν στοιχεία για εκλογική νοθεία στις εκλογές του 2024

«Δεν υπάρχουν στοιχεία για εκλογική νοθεία στις εκλογές του 2024»: αυτό δήλωσε ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος πρόεδρος για τους Ρεπουμπλικάνους Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Βόρεια Καρολίνα, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι βλέπει με «καχυποψία την άλλη πλευρά».

Ο Ντόναλντ Τραμπ ερωτήθηκε από δημοσιογράφο εάν είχε πληροφορίες για νοθεία, ενόψει της κρίσιμης κάλπης της 5ης Νοεμβρίου.

«Όχι δεν έχω» απάντησε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, και συνέχισε: «Δυστυχώς γνωρίζω την άλλη πλευρά και δεν είναι καλοί. Αλλά δεν έχω δει (σ.σ. στοιχεία)».

Ο Τραμπ έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι οι εκλογές του 2020 «ήταν στημένες» και έχει κατηγορηθεί από εισαγγελείς για παρέμβαση στις εκλογές.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος πρόεδρος έθεσε το ίδιο ερώτημα στον Μάικλ Γουάτλεϊ, επικεφαλής της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής, ο οποίος απάντησε ότι το κόμμα παρακολουθεί την εκλογική διαδικασία σε ολόκληρη τη χώρα και είναι «πολύ ευχαριστημένο με τα πρώτα αποτελέσματα».

Σε προεκλογική συγκέντρωση μερικές ώρες αργότερα, ο Τραμπ υποσχέθηκε στους παρευρισκόμενους ότι ο Γουάτλεϊ θα «σταματήσει τη νοθεία».

«Κλέβουν Μάικλ;» διερωτήθη ο Τραμπ, και απάντησε: «Προσπαθούν αλλά δεν θα τους αφήσουμε, έτσι;».

Ο Τραμπ έχει αρνηθεί να απαντήσει σε επίμονα ερωτήματα δημοσιογράφων για το εάν θα δεχτεί τα αποτελέσματα των εκλογών του Νοεμβρίου.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button