Επικαιρότητα
Έρευνα για ενδεχόμενη κακοποίηση 11χρονου στη Θεσσαλονίκη
![](https://kontasas.gr/wp-content/uploads/2025/02/kakopoiisi-og-780x470.jpg)
Καταγγελία για ενδεχόμενη κακοποίηση 11χρονου αγοριού εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης μετά από κλήση στην Αστυνομία της διευθύντριας του σχολείου του.
Η εκπαιδευτικός κάλεσε την Άμεση Δράση όταν αντιλήφθηκε ότι το αγοράκι αρνιόταν να μπει στο σχολικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ την ίδια άρνηση επέδειξε κατά την άφιξη της μητέρας του στο σχολείο για να το παραλάβει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής ανέφερε στη διευθύντρια ότι είχε μαλώσει με τη μητέρα του και γι’ αυτό δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι.
Στο πλαίσιο διεύρυνσης της καταγγελίας, ο ανήλικος αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή, ενώ καταθέσεις αναμένεται να δώσουν και οι γονείς του.