Υγεία

Αηδιαστικό & Παγκοσμιοποιητικό: η ΕΕ Καθιστά το Σκουληκάλευρο Βασική Τροφή

Τα εργοστάσια παραγωγής τροφίμων θα μπορούν σύντομα να προσθέτουν στα προϊόντα τους αλεσμένες προνύμφες σκουληκιών σε αλευρώδη μορφή. Σύμφωνα με την παγκοσμιοποιητική προπαγάνδα του WEF του Νταβός, υποτίθεται ότι θα είναι «βρώσιμες, νόστιμες & θρεπτικές». Φυσικά, δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι η Κομισιόν της ΕΕ, με το έτσι «αποφασίσαμε & διατάξαμε», να μας δώσουν να φάμε και γάλα από κατσαρίδες και άλλα αποκρουστικά & αηδιαστικά έντομα & ερπετά. Έχουν επιχειρήματα, για αυτή την τάση, τα Αφεντικά μας… τάχα για την καταπολέμηση της «κλιματικής αλλαγής.» 

Με τον «Εκτελεστικό Κανονισμό (ΕΕ) 2025/89 της Κομισιόν»η Επιτροπή της ΕΕ, έδωσε το πράσινο φως για τη χρήση σκουληκάλευρων προνυμφών σκουληκιών, σε αλευρώδη μορφή, στα καθημερινά τρόφιμα σε όλη την επικράτεια της Ευρώπης. Από τις 10 Φεβρουαρίου 2025, οι προνύμφες του αλεσμένου εντόμου, θα επιτρέπεται να προστίθενται νόμιμα στο ψωμί, στα αρτοσκευάσματα και σε ένα ευρύ φάσμα άλλων προϊόντων — μια εξέλιξη που δεν θα κάνει μόνο τους αλλεργικούς να ανατριχιάσουν, αλλά και όλους τους υπόλοιπους, να είναι προσεκτικοί στην επιλογή των τροφίμων που καταναλώνουν. Αν θέλουν να προσέχουν την υγεία τους… 

Αυτό το έντομο που καταπολεμήθηκε ως αποκρουστικό & βδελυρό, από πολλούς, επί πολλές γενεές, ως ενοχλητικό παράσιτο των σιτηρών, τώρα ξαφνικά πρόκειται να εμπλουτίσει τη διατροφή μας, ως «θρεπτική & νόστιμη» τροφή. Η Κομισιόν της ΕΕ, εγκωμιάζει & εξυμνεί τις προνύμφες των σκουληκιών με αλευρώδη μορφή, ως βιώσιμη πηγή πρωτεΐνης, ενώ οι αντιφρονούντες προειδοποιούν ότι κάτι τέτοιο εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των ανθρώπων. Η επαναταξινόμηση των παρασίτων & των εντόμων ως τροφίμων, είναι μια επικίνδυνη αλλαγή παραδείγματος, στην διατροφή των ανθρώπων, προειδοποιούν σε υψηλούς τόνους αυτοί που διαφωνούν βάσιμα. Τα ενστικτωδώς αηδιαστικά σκουλήκια θα σερβίρονται πλέον στο πίατο μας, στην υπερμοντέρνα εποχή μας, της «προόδου & της εξέλιξης.» Και Καλή Όρεξη ! 

Αυτό που είναι ιδιαίτερα άμεσα εκρηκτικό, είναι το γεγονός ότι αυτά τα νέα πρόσθετα που θέλουν να μας βάλουν, σαν ορεκτικό, στο τραπέζι μας, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις σε άτομα που είναι ευαίσθητα, σε αλλεργίες στα καρκινοειδή μαλακόστρακα και στα ακάρεα της οικιακής σκόνης. Είναι ένα θέμα αμφιλεγόμενο. Αν και θα είναι υποχρεωτική, η επισήμανση ότι το συγκεκριμένο τρόφιμο που αγοράζεις από σουπερμάρκετ περιέχει σκουληκάλευρα, και με αυτό τον τρόπο θα προειδοποιείται ο καταναλωτής, μένει να δούμε πόσο αξιόπιστα θα εφαρμοστούν όλα αυτά τα παράδοξα στην πράξη. Στο μέλλον, οι Ευρωπαίοι καταναλωτές, δεν θα πρέπει να είναι προσεκτικοί μόνο με το ψωμί και τα αρτοσκευάσματα που αγοράζουν – αλλά και με τα άλλα επεξεργασμένα τρόφιμα, όπως είναι: τα ζυμαρικά, τα τυροκομικά προϊόντα, τα γαλακτοκομικά, τα προϊόντα πατάτας, τις σούπες και τις κομπόστες φρούτων και λαχανικών, στα οποία πολύ πιθανόν, θα έχουν επίσης προσθέσει αλεσμένα έντομα. 

Αυτό που πλασάρεται ως «καινοτόμος λύση» δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ακόμη βήμα προς τη χειραγώγηση των βασικών μας τροφίμων. Μια ολοφάνερη υποβάθμιση των τροφίμων και της υγείας μας. Εδώ βρίσκουν εφαρμογή τα σοφά ρητά, του πατέρα της Ιατρικής επιστήμης, του αρχαίου Έλληνα Ιπποκράτη (Κως, 460 π.Χ. –377 π.Χ.): «Είσαι ότι Τρως» «Το Φάρμακο σου είναι η Τροφή σου & η Τροφή το Φάρμακο σου».  

Η εξέλιξη αυτή δείχνει μια ανησυχητική τάση, ότι επιδιώκεται η συστηματική & σκόπιμη υποβάθμιση της διατροφής των ανθρώπων από τους παγκοσμιοποιητές, μια πρόθεση υποβάθμισης της υγείας & της ευρωστίας των Ευρωπαίων υπηκόων. Όλα τα άλλα επιχειρήματα είναι σαθρά προσχήματα για τους ανόητους. Αυτά που κάποτε θεωρούνταν αηδιαστικά ζωύφια και καταπολεμούνταν ενστικτωδώς, από τους παππούδες μας, σαν παράσιτα τώρα στην Νέα Εποχή, ανακηρύσσονται αντιστρόφως ως θρεπτικά, βιώσιμα & νόστιμα πρόσθετα στα τρόφιμα. Σύμφωνα με την συστημική, άνωθεν καθοδηγούμενη, επικρατούσα τάση – π.χ. στα «πατατάκια Τσιπς» που διαφημίζονται ήδη – σύμφωνα με την παγκοσμιοποιητική γραμμή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του Νταβός – θα προστίθενται σκουληκάλευρα. 

Ίσως μια αποτελεσματική αμυντική αντίδραση των καταναλωτών θα ήταν, ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ αυτά τρόφιμα που περιέχουν έντομα σε οποιαδήποτε μορφή. Ήδη, ήρθε στην δημοσιότητα μια αισιόδοξη είδηση. Μια Σουηδική νεοφυής επιχείρηση που χρησιμοποιούσε σκουληκάλευρα στα προϊόντα της χρεοκόπησε, επειδή κανείς καταναλωτής δεν θέλει να τρώει τρόφιμα με εντομάλευρα, και σε λίγο ίσως σκόνη ερπετών, όπως θέλει με το έτσι-θέλω, η Κομισιόν ! 

Στο μέλλον, οι καταναλωτές θα πρέπει να προσέχουν ακόμη περισσότερο — να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα — τον κατάλογο των συστατικών που περιέχουν τα τρόφιμα που αγοράζουν — ή όπως λέγεται πιο πρόσφατα: «Μην ρωτάτε μόνο τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας, αλλά και τον αρτοποιό σας, αν τα προϊόντα του περιέχουν ή όχι σκουληκάλευρα».  

Η μόνη διέξοδος, στην ζούγκλα αυτή των τροφίμων, στην οποία έχουμε πλέον εισέλθει, φαίνεται ότι θα είναι η απευθείας προσεκτική αγορά από αξιόπιστους παραδοσιακούς παραγωγούς και όσο το δυνατόν μη επεξεργασμένων τροφίμων. Τα καλύτερα & ασφαλέστερα τρόφιμα είναι τα ανεπεξέργαστα, τα φυσικά. Οι λαϊκές ή συνοικιακές αγορές και οι απευθείας έμποροι-παραγωγοί, πολύ πιθανόν, θα μπορούσαν να είναι οι κερδισμένοι σε αυτή την αμφιλεγόμενη δυσμενή εξέλιξη. Αν οι καταναλωτές αντιδράσουν με υγειά κριτήρια. Ενώ, ο μέσος καταναλωτής, θα έχει πάντα την απορία όταν τρώει, αν πράγματι γνωρίζει το τι περιέχει αυτό το οποίο τρώει. 

ΠΗΓΗ: https://synergon-info.blogspot.com/2025/02/walgelijk-en-in-lijn-met-de-globalisten.html 

ΠΗΓΗ: https://report24.news/eklig-und-auf-globalistenlinie-eu-macht-mehlwuermer-zum-grundnahrungsmittel/ 

Μετάφραση: ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 

πηγη

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button