LifeStyle

Βήμα σε νέους δημιουργούς δίνει ο μαικηνας της Τέχνης Δακης Ιωάννου

Σε έναν χώρο Τέχνης που στόχο του έχει να προωθήσει νέους δημιουργούς «μετατρεπεται» το New Hotel, στο κέντρο της Αθήνας, των επιχειρήσεων του Δάκη Ιωάννου. Ο μαικηνας της Τέχνης μαζί με το επιτελείο των ξενοδοχείων YES αποφάσισε να ξεκινήσει έναν κύκλο καλλιτεχνικών εγκαταστάσεων στο εστιατόριο Αrt Lounge στον 7ο όροφο και σε διάφορα άλλα επιλεγμένα σημεία του ξενοδοχείου, με τον γενικό τίτλο «Contemporary Artists at New Museum Hotel in Athens».

Σκοπός του προγράμματος είναι να προάγει τη σύγχρονή καλλιτεχνική δημιουργία, συνδυάζοντάς την με τη συνεχή και απρόβλεπτη αναδιαμόρφωση ορισμένων χώρων του ξενοδοχείου.

Δείτε φωτογραφίες

Η πρώτη διοργάνωση του προγράμματος έχει τον τίτλο «Forever is composed of Nows / Το Για Πάντα αποτελείται από Πολλά Τώρα» και περιλαμβάνει έργα των καλλιτεχνών Πέτρου Μώρη και της Μαλβίνας Παναγιωτίδη.

Τα έργα τέχνης του Πέτρου Μώρη και της Μαλβίνας Παναγιωτίδη εγκαθίστανται στη Ρεσεψιόν και το Art Lounge του NEW Hotel δημιουργώντας μικρόκοσμους μέσα στους εναλλασσόμενους κόσμους του ξενοδοχείου.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button