Κόσμος

Βρετανία: Πέπλο μυστηρίου για μητέρα και τον γιο της που εξαφανίστηκαν πριν οκτώ χρόνια

Την εξαφάνιση μιας μητέρας και του γιου της, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν πριν από οκτώ χρόνια ερευνούν οι Αρχές στη Βρετανία.

Η 36χρονη Σάρα Σίσον και ο Χάρβεϊ Μπέλσοου είχαν ταξιδέψει στη Γαλλία το 2016, όμως από τότε δεν τους είδε ποτέ κανείς ξανά.

Ο αδελφός της Σάρα δήλωσε την εξαφάνισή τους στις 24 Οκτωβρίου 2016. Καταγόταν από το Γουέιλ Χιλ και είχαν δεσμούς με τη Γαλλία, την Ισπανία, το Γιβραλτάρ και τη Γερμανία, ανέφερε η αστυνομία. Τα τελευταία οκτώ χρόνια οι Βρετανοί αστυνομικοί ήταν σε επαφή με τις γαλλικές Αρχές, εξέτασαν πλάνα από κάμερες παρακολούθησης και μίλησαν με συγγενείς και φίλους της οικογένειας, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

«Δεν ξέρουν τι απέγιναν»

«Εδώ και οκτώ χρόνια η οικογένεια και οι φίλοι της Σάρα και του Χάρβεϊ δεν ξέρουν τι απέγιναν και επιμένουν ότι δεν ήταν στον χαρακτήρα τους να μην επικοινωνήσουν με κανέναν», είπε ο αστυνομικός επιθεωρητής Ματ Χόλινγκσγουορθ. Η αστυνομία εξακολουθεί να μελετά «κάθε νέα πληροφορία».

«Θέλω να επωφεληθώ από αυτήν την ευκαιρία για να κάνω έκκληση σε όποιον ενδέχεται να διαθέτει πληροφορίες, όσο ασήμαντες και αν φαίνονται, για το πού βρίσκονται η Σάρα και ο Χάρβεϊ. Να εμφανιστεί και να μας μιλήσει. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να δώσει κανείς πληροφορίες» πρόσθεσε.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button