Κόσμος

Δίκη Πελικό: Μάρτυρας κατέθεσε ότι φοβάται ότι βιάστηκε από έναν από τους κατηγορουμένους

Υποψίες και φόβους ότι μπορεί να έχει υποστεί και η ίδια σεξουαλική επίθεση εξέφρασε η πρώην σύντροφος ενός συγκατηγορούμενου στη δίκη Πελικό για μαζικό βιασμό που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και διαμαρτυρίες στη Γαλλία.

«Δεν ξέρω αν βιάστηκα», δήλωσε η Εμιλί Ο. στην κατάθεσή της στο ποινικό δικαστήριο στην πόλη Αβινιόν της νοτιοανατολικής Γαλλίας τη Δευτέρα (23/9) όπου γίνεται η δίκη.

«Είναι τρομερό. Θα έχω πάντα αμφιβολίες», πρόσθεσε.

Η Εμιλί Ο είναι η πρώην σύντροφος του Υγκ M, ενός από τους δεκάδες άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό της Ζιζέλ Πελικό ενώ την είχε ναρκώσει μέχρι αναισθησίας ο πρώην πλέον σύζυγός της, Ντομινίκ.

Ο 71χρονος, ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι προσκάλεσε αγνώστους στο σπίτι τους για να τη βιάσουν, δικάζεται από τις αρχές του μήνα μαζί με άλλους 50 άνδρες ηλικίας από 26 έως 74 ετών. Πολλοί από αυτούς έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες.

Η Εμιλί Ο δήλωσε ότι η ίδια ενδέχεται να έχει ναρκωθεί και να έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Υγκ M, τον πρώην σύντροφό της. «Χειραγωγήθηκα και έζησα ένα ψέμα», δήλωσε η Έμιλι Ο, η οποία έζησε με τον άνδρα για πέντε χρόνια. «Ακόμα αμφισβητώ τα πάντα», είπε, χωρίς να ρίξει μια ματιά στον πρώην σύντροφό της.

Εξιστορώντας την ιστορία της λύγισε καθώς κοίταζε την Ζιζέλ Πελικό, η οποία της χαμογέλασε σε ένδειξη συμπαράστασης. Η 33χρονη είπε ότι είχε γνωρίσει για πρώτη φορά τον Υγκ στο διαδίκτυο. Οι δυο τους μοιράζονταν το ίδιο πάθος για τη μοτοσικλέτα.

Τον περιέγραψε ως σεβαστικόό και διακριτικό, αλλά πρόσθεσε ότι την απατούσε επανειλημμένα. Είπε ότι χρειαζόταν «αδρεναλίνη που την έβρισκε μόνο οδηγώντας μοτοσικλέτα και συνάπτοντας σεξουαλικές σχέσεις».

Η Εμιλί Ο άρχισε να βλέπει τη ζωή της με τον πρώην σύντροφό της υπό διαφορετικό πρίσμα όταν έμαθε το 2021 τις κατηγορίες εναντίον του. Η ζωή της ανατράπηκε όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία της Αβινιόν.

«Με κάλεσαν και μου είπαν ότι είχε βιάσει μια γυναίκα τον Οκτώβριο του 2019, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά μου», είπε.

«Δεν τους πίστεψα- έμεινα άναυδη, σοκαρισμένη. Ζήτησα να δω τη φωτογραφία και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν εφιάλτης», είπε.

Η ίδια είπε στο δικαστήριο ότι ένα βράδυ του 2019 είχε ξυπνήσει για να βρει τον σύντροφό της να προσπαθεί να της επιτεθεί. Προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία όμως απορρίφθηκε λόγω «έλλειψης ουσιαστικών στοιχείων».

Η Ζιζέλ Πελικό έχει καταθέσει ότι για χρόνια είχε περίεργα κενά μνήμης και άλλα προβλήματα υγείας και πίστευε ότι μπορεί να είχε Αλτσχάιμερ.

Τη Δευτέρα (23/9) το δικαστήριο της Αβινιόν άρχισε να εξετάζει στοιχεία εναντίον πέντε ακόμη κατηγορουμένων.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button