Κόσμος

Εκλεψε 22 τόνους τυριού Cheddar από επιχείρηση στο Λονδίνο – Πώς έστησε την απάτη

Φτερά έκαναν περισσότεροι από 22 τόνοι βραβευμένου τυριού Cheddar από μια επιχείρηση του Λονδίνου η οποία έπεσε θύμα μιας «καλοστημένης απάτης».

Τα αφεντικά της Neal’s Yard Dairy δήλωσαν ότι η επιχείρηση έχασε το τυρί Cheddar σε ύφασμα αξίας άνω των 360.000 ευρώ, αφού εξαπατήθηκε από έναν απατεώνα αγοραστή που εμφανιζόταν ως νόμιμος διανομέας χονδρικής πώλησης για έναν μεγάλο Γάλλο λιανοπωλητή, όπως αναφέρει το Skynews.

Οι υπεύθυνοι της φάρμας ανακάλυψαν ότι η ταυτότητα του ατόμου ήταν ψεύτικη μόνο αφού παραδόθηκαν συνολικά 950 τυριά.

Παρά το «σημαντικό οικονομικό πλήγμα», όπως το χαρακτήρισαν, η επιχείρηση δήλωσε ότι τίμησε τη δέσμευσή της προς τους μικρής κλίμακας προμηθευτές της και έχει ήδη πληρώσει πλήρως τους τρεις χειροτέχνες τυροκόμους.

«Η εταιρεία λαμβάνει τώρα μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης, ώστε να διασφαλίσει τόσο την οικονομική της σταθερότητα όσο και τη συνεχή ανάπτυξη του βρετανικού τομέα των χειροποίητων τυριών», προστίθεται.

«Μεταξύ τους, αυτά τα τυριά έχουν κερδίσει πολυάριθμα βραβεία και συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο περιζήτητων χειροποίητων τυριών στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε η Neil’s Yard.

«Η υψηλή χρηματική αξία αυτών των τυριών πιθανότατα τα έκανε ιδιαίτερο στόχο για τους κλέφτες».




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button