Αθλητικά

Ζαραδούκας: Να φτάσουμε τον Αστέρα όσο πιο ψηλά γίνεται!

Ο Αστέρας Βάρης αλλάζει επίπεδο και κινείται πλέον σε επαγγελματικά πλαίσια και αυτό φαίνεται απο τις ενέργειες που γίνονται τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ένας απο τους ανθρώπους που καθημερινά βοηθάνε τον σύλλογο να ανέβει επίπεδο είναι και ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Γιάννης Ζαραδούκας, όπου απο το νέο του πόστο στον Αστέρα, αυτό του General Manager φροντίζει στην ποιοτική αναβάθμιση του συλλόγου με ουσιαστικές κινήσεις.

Μία απο τις εισηγήσεις του, ήταν και η αλλαγή των αποδυτηρίων ώστε οι ποδοσφαιριστές να τα αισθάνονται σαν το σπίτι τους. Ο πρόεδρος του Αστέρα κ. Αντάρτης έκανε πράξη την εισήγηση του και πλέον ο σύλλογος των 3Β έχει αποδυτήρια που θα ζήλευαν ακόμα και ομάδες της Σούπερ Λιγκ!

Στις πρώτες του δηλώσεις εν’όψη της νέας σεζόν ο κ. Ζαραδούκας, μας επισήμανε ό,τι ο νέος Αστέρας έχει την βάση απο τις προηγούμενες σεζόν και έχουν γίνει προσθήκες με πολύ καλά ταλέντα απο τα όλη την Αθήνα και μας αποκάλυψε ό,τι οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν τελειώσει…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Χαρακτηριστικά τόνισε:

<<Είναι χαρά και τιμή μου που ο πρόεδρος μου έχει δώσει εν λευκώ την ομάδα και μπορώ να κάνω κάποιες κινήσεις που είναι δύσκολες στο ποδόσφαιρο.

Είναι τιμή για την ομάδα και για τη Βάρη να έχει τέτοιους παράγοντες όπως ο κ. Αντάρτης γιατί είναι ό,τι καλύτερο το κλίμα να δουλεύεις έτσι σε μία ομάδα.

Είναι όλοι φιλόδοξοι και ο προπονητής μας, ώστε όλοι να κοιτάνε να αποδώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Θέλουμε τον Αστέρα να τον φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Έκανα τα πάντα μαζί με τον πρόεδρο ώστε να φτιάξουμε τα αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές να τα αισθάνονται σαν το σπίτι τους, να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά και να το δείχνουν μέσα στο γήπεδο.

Είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν, αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα και στο πλάνο της, στον προπονητή μας και έχουμε να δούμε πάρα πολλά. Να ταξιδέψουμε και να μην σταματήσει ποτέ αυτό το ταξίδι.

Πλέον ο Αστέρας έχει αλλάξει επίπεδο και στις Ακαδημίες έχει πάνω απο 300 παιδιά, έχουμε ανεβάσει ήδη 3 παιδιά απο τις Ακαδημίες μας και δεν σας κρύβω ό,τι ήδη ζητάνε τα παιδιά ομάδες απο τα μεγάλα σαλόνια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς.>>

 

πηγη

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button