Επικαιρότητα

Ηράκλειο: 47χρονος χτύπησε και απείλησε τη σύντροφο του με δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών

Στη σύλληψη ενός 47χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου Κρήτης, μετά την καταγγελία της 44χρονης συντρόφου του για ξυλοδαρμό αλλά και απειλή δημοσιοποίησης των προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο.

Ο 47χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της εκδικητικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με το Cretalive η 44χρονη γυναίκα, πέρασε δύσκολες στιγμές στα χέρια του συντρόφου της ο οποίος τη χτύπησε, την έβρισε και απείλησε να την εκδικηθεί δημοσιεύοντας στο διαδίκτυο βίντεο με τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Το ζευγάρι που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου το βράδυ της Κυριακής είχε άγριο καβγά με τον 47χρονο – όπως καταγγέλλει η σύντροφός του – να τη χτυπά και να τη βρίζει.

Αναστατωμένη και τρομοκρατημένη η ίδια ζήτησε καταφύγιο και συνδρομή σε γειτονικό κατάστημα όπου μάλιστα κλήθηκε και η αστυνομία για να διαχειριστεί την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Όπως προέκυψε από την καταγγελία της 44χρονης, ο 47χρονος στη διάρκεια του καβγά απείλησε τη σύντροφό του ότι θα αναρτήσει στο διαδίκτυο δύο βίντεο που είχε στο κινητό του με περιεχόμενο τις ερωτικές τους περιπτύξεις.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button