Κόσμος

«Η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη αν βγει Πρόεδρος των ΗΠΑ η Κάμαλα Χάρις», υποστηρίζει ο Έλον Μασκ

Το βράδυ της Κυριακής, ο Μασκ είπε στους ακολούθους του στο X ότι σχεδιάζει να στείλει πέντε διαστημόπλοια, χωρίς πλήρωμα, στον Άρη, στα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι θα ακολουθήσουν χιλιάδες επανδρωμένες αποστολές στον Άρη «για όποιον επιθυμεί να γίνει διαστημικός ταξιδευτής. «Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να είστε εσείς ή η οικογένειά σας ή φίλοι σας – όποιος ονειρεύεται μια μεγάλη περιπέτεια».

Ωστόσο, εξέφρασε τις αμφιβολίες του ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί αν υπάρξει άλλη μία προεδρία Δημοκρατικών. Κάτι τέτοιο, είπε, «θα κατέστρεφε το πρόγραμμα του Άρη και θα καταδίκαζε την ανθρωπότητα.

Ωστόσο, ο υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι μια άλλη δημοκρατική προεδρία «θα κατέστρεφε το πρόγραμμα του Άρη και θα καταδίκαζε την ανθρωπότητα».

«Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες μου αυτή τη στιγμή είναι ότι το πρόγραμμα Starship πνίγεται υπό το βάρος της κυβερνητικής γραφειοκρατίας που αυξάνεται κάθε χρόνο. Η γραφειοκρατία επηρεάζει όλα τα μεγάλα έργα στην Αμερική […] Ενώ έχω πολλές ανησυχίες σχετικά με ένα πιθανό καθεστώς Κάμαλα, είμαι βέβαιος ότι η γραφειοκρατία που πνίγει την Αμερική μέχρι θανάτου είναι εγγυημένη ότι θα αναπτυχθεί υπό τη διοίκηση του Δημοκρατικού Κόμματος. Αυτό θα καταστρέψει το πρόγραμμα του Άρη και θα καταστρέψει την ανθρωπότητα» υποστηρίζει ο μεγιστάνας, υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ.

Και καταλήγει λέγοντας: «Αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Η βοήθειά σας θα ήταν πολύτιμη. Αυτή είναι ένα σταυροδρόμι, ίσως ΤΟ σταυροδρόμι, στο δρόμο του ανθρώπινου πεπρωμένου».




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button