Κόσμος

Η Beyonce στην προεκλογική συγκέντρωση της Κάμαλα Χάρις στο Χιούστον

Η σούπερ σταρ Beyoncé παρουσίασε την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις σε μια συγκέντρωση στο Χιούστον.

Η σταρ βρέθηκε την Παρασκευή 25/10 στη γενέτειρά της, δίνοντας λίγη από τη λάμψη της στην υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου. Απευθυνόμενη σε ένα πλήθος 30.000 ατόμων στο υπαίθριο στάδιο Shell Energy στο Χιούστον, η σταρ τόνισε: «Για όλους τους άντρες και τις γυναίκες σε αυτό το δωμάτιο και που παρακολουθούν σε όλη τη χώρα, σας χρειαζόμαστε».

Παρά τις εικασίες, η σταρ δεν τραγούδησε. «Δεν είμαι εδώ ως διασημότητα. Δεν είμαι εδώ ως πολιτικός. Είμαι εδώ ως μητέρα», είπε η Beyoncé και συνέχισε: «Μια μητέρα που νοιάζεται για τον κόσμο στον οποίο ζουν τα παιδιά μας, έναν κόσμο όπου έχουμε την ελευθερία να ελέγχουμε το σώμα μας, έναν κόσμο όπου δεν είμαστε διχασμένοι, το παρελθόν ή το παρόν ή το μέλλον μας».

«Βρισκόμαστε στο χείλος της αλλαγής, σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας», υπογράμμισε στο πλήθος που ζητοκραύγαζε.

Η Beyonce συνοδευόταν από την μητέρα της Tina Knowles και την Kelly Rowland.

Καθώς οι δύο υποψήφιοι δίνουν μάχη στήθος με στήθος, η Κάμαλα Χάρις επανήλθε στο ζήτημα της ελευθερίας, προειδοποιώντας ότι η σχεδόν πλήρης απαγόρευση των αμβλώσεων στην πολιτεία θα μπορούσε να γίνει νόμος της χώρας εάν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Ας είμαστε ξεκάθαροι: Αν ο Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει ξανά, θα απαγορεύσει τις αμβλώσεις σε εθνικό επίπεδο», είπε η Χάρις στο κοινό, το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα. Η Χάρις ανέβηκε στη σκηνή, υπό τους ήχους του τραγουδιού της Beyonce, Freedom.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button