Κόσμος

«Θα τον σκοτώσω»: Το σημείωμα του κατηγορούμενου για την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ

Ο άνδρας που κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ είχε γράψει μήνες νωρίτερα σε σημείωμα ότι σκόπευε να σκοτώσει τον πρώην πρόεδρο. 

Αυτό αποκάλυψε τη Δευτέρα (23/9) το υπουργείο Δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να παραμείνει έγκλειστος καθώς η υπόθεση προχωρά.

Το σημείωμα, με παραλήπτη «Αγαπητέ Κόσμε», είχε τοποθετηθεί σε ένα κουτί στο σπίτι ενός αγνώστου προσώπου που επικοινώνησε με τις Αρχές μετά τη σύλληψη του Ράιαν Γουέσλι Ρούθ την περασμένη Κυριακή.

Το κουτί, το οποίο περιείχε επίσης πυρομαχικά, έναν μεταλλικό σωλήνα και άλλα αντικείμενα, δεν ανοίχτηκε από το πρόσωπο αυτό παρά μόνο μετά τη σύλληψη του Ρουθ. Το πρόσωπο που παρέλαβε το κουτί και επικοινώνησε με τις αρχές επιβολής του νόμου δεν αναγνωρίστηκε στο υπόμνημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κράτηση τη Δευτέρα.

«Αυτή ήταν μια απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά απέτυχα. Έβαλα τα δυνατά μου και έδωσα όλο το κουράγιο που μπορούσα να συγκεντρώσω. Είναι στο χέρι σας τώρα να ολοκληρώσετε τη δουλειά- και θα προσφέρω 150.000 δολάρια σε όποιον μπορέσει να ολοκληρώσει τη δουλειά», ανέφερε το σημείωμα, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button