Επικαιρότητα

Θρίλερ για 35χρονο αγνοούμενο από την Καρδίτσα – Τα πράγματά του βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές για την εξαφάνιση 35χρονου άνδρα από την Καρδίτσα, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ο 35χρονος εξαφανίστηκε από την Καρδίτσα την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο αγνοούμενος διαμένει στο εξωτερικό και στις 18 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε συγγενείς του στην περιοχή της Καρδίτσας.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 19 Σεπτεμβρίου έφυγε από την οικία του, ενώ την επομένη, 20 Σεπτεμβρίου, τα πράγματά του εντοπίστηκαν στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο αγνοούμενος έχει ύψος 1.80 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε. Έχει καλυμμένο το δεξί του χέρι με τατουάζ.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button