Επικαιρότητα

Θρίλερ με τους μυστηριώδεις θανάτους τεσσάρων βρεφών στην Αμαλιάδα: Τι ερευνούν οι Αρχές

Ανεξιχνίαστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι πρίεργοι θάνατοι τεσσάρων μωρών στην Αμαλιάδα, με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών να ζητά κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Αρχικά διαπιστώθηκαν τρεις θάνατοι βρεφών, ωστόσο σήμερα ήρθε στο φως ένας ακόμη που αφορά βρέφος έξι μηνών στην Κάτω Αχαΐα, το 2021, το οποίο όπως καταγγέλει η μητέρα του, πέθανε στα χέρια της γυναίκας που το πρόσεχε. Τα τρία άλλα βρέφη, πέθαναν στα χέρια της ίδιας γυναίκας και ήταν, δύο δικά της και ένα μιας άλλης μάνας που και αυτή το είχε αφήσει για να της το φυλάξει.

Οι σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι θάνατοι ήταν διαδοχικοί, ένας κάθε χρόνο. Το 2022 πεθαίνει το βρέφος μόλις 19 ημερών στο σπίτι. Το 2023 πεθαίνει το βρέφος – της ίδιας μητέρας – 2 μηνών, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Αναφορικά με τις δύο αυτές περιπτώσεις, δεν προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση εγκληματική ενέργεια.

Τον Αύγουστο του 2024 πεθαίνει το αγοράκι 15 μηνών από την Αμαλιάδα, το οποίο πρόσεχε η μητέρα των δύο προηγούμενων μωρών που είχαν καταλήξει. Σε αυτή την περίπτωση, η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη, ωστόσο αναμένονται οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές.

Για τον θάνατο των μωρών, έγινε έρευνα από τους αστυνομικούς με καταθέσεις και σχηματισμό δικογραφίας.

Να σημειωθεί ότι έχει ζητηθεί μέσω της συνηγόρου των μητέρων των τριών βρεφών, δηλαδή της μητέρας που πέθαναν τα δύο μωρά και ήταν παρούσα και στον θάνατο του τρίτου, να γίνει γονιδιακός έλεγχος.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button