Αθλητικά

Καβάσης: Να κάνουμε μία πορεία ανάλογη με την περσινή και ακόμα καλύτερη!

Ο “αρχιτέκτονας” του Αστέρας Βάρης, Γιώργος Καβάσης συνεχίζει να βρίσκεται στο “τιμόνι” του Αστέρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (δεύτερη στη Γ’ Εθνική) και μετά την απόλυτη περσινή πετυχημένη σεζόν, φιλοδοξεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο να είναι ο Αστέρας και πάλι πρωταγωνιστής!

<<Αυτό που έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο, γιατί όπως αποδείχτηκε και πέρσι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, πάρα πολλά παιχνίδια και σε ανταγωνιστικές έδρες.

Η ομάδα πρέπει να κάνει αυτό που έκανε και πέρσι, να πρωταγωνιστήσει, γιατί ομάδα που δεν πρωταγωνιστεί μπλέκει σε περιπέτειες.
Αυτό θέλουμε να κάνουμε, αν μπορούμε να κάνουμε μία ανάλογη πορεία με πέρσι, ακόμα καλύτερα…
Πάντα βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίρνουμε το μαξιμουμ των βαθμών σε κάθε ματς.

Απο πέρσι ο μέσος όρος ηλικίας είναι μικρός, οι φετινές προσθήκες γίνανε βάση του πλάνου που έχουμε θέσει σαν σωματείο, γνωρίζουν την κατηγορία και είναι σε ηλικία που διψάνε για διακρίσεις, μαζί με τον περσινό κορμό και τα παιδιά απο τις Ακαδημίες έχουμε φτιάξει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και μπορούμε να κάνουμε μία πορεία ανάλογη με την περσινή και ακόμα καλύτερη.

Η ομάδα μας είναι ο πρώτος σύλλογος σε ερασιτεχνικό επίπεδο που έφτιαξε Β ομάδα και θέλουμε η πρώτη ομάδα να απαρτίζεται με γηγενείς ποδοσφαιριστές, στα πόδια τους είναι, εξάλλου ο “καθρέφτης” είναι το γήπεδο και πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία και να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα.

Ο Αστέρας Βάρης είναι ένας σύλλογος που είναι ευτυχία για έναν προπονητή και τους ποδοσφαιριστές να βρίσκεται εδώ, λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

Τα αποδυτήρια είναι επιπέδου Super League 1, η καθημερινότητά είναι πολύ σημαντική για εμάς και θέλουμε οι ποδοσφαιριστές να το ευχαριστιούνται…

Πέρσι είχαμε μεγάλη παρουσία κόσμου, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ευελπιστώ το ίδιο και φέτος και να έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο… Να έρθουν να μας στηρίξουν και εμείς θα τους το ανταποδίδουμε με την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο.

 

πηγη

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button