Επικαιρότητα

Κλειστό τη Δευτέρα το Φαράγγι της Σαμαριάς λόγω ασταθών καιρικών φαινομένων

Κλειστό θα είναι αύριο Δευτέρα το Φαράγγι της Σαμαριάς, έπειτα από τις μετεωρολογικές προγνώσεις για ασταθή καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Δρυμού.

Με ανακοίνωση του ο Οργανισμός Περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής ενημερώνει ότι το Φαράγγι της Σαμαριάς θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση ελήφθη μετά τις μετεωρολογικές προγνώσεις που έλαβε ο οργανισμός από τις αρμόδιες υπηρεσίες για ασταθή καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, και την ανάγκη επίτευξης του βέλτιστου δυνατού επιπέδου ασφαλείας για τους επισκέπτες, τους εργαζόμενους και το φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Δρυμού και της, εν γένει, εύρυθμης λειτουργίας του χώρου, ο Εθνικός Δρυμός θα παραμένει κλειστός αύριο Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Σύμφωνα με τις υφιστάμενες προβλέψεις, ο Δρυμός αναμένεται να είναι προσβάσιμος για τους επισκέπτες σε όλο το μήκος της διαδρομής και από τις δύο εισόδους από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024.

Παρόλα αυτά, εφόσον ληφθεί ενημέρωση για ασταθή καιρικά φαινόμενα τόσο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας όσο και οποιαδήποτε στιγμή, ο Εθνικός Δρυμός θα κλείσει άμεσα και οι επισκέπτες οφείλουν να εξέλθουν σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωπικού.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button