πολιτική

Κύκλοι Κασσελάκη: Τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ

Μαίνεται ο πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ στελεχών του κόμματος και του έκπτωτου προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

Κύκλοι από το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη απαντούν στις τελευταίες διαρροές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορούσαν ότι βρίσκεται σε «διατεταγμένη υπηρεσία για τη διάλυση του κόμματος», λέγοντας πως είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και πως «τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του κόμματος».

«Στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να βγάλουν τον Στέφανο Κασσελάκη από την κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι αναφέρονται σε ένα δήθεν σχέδιο του κ. Κασσελάκη να «εξαΰλωσει τον ΣΥΡΙΖΑ προτού φτιάξει νέο κόμμα», αναφέρουν και συνεχίζουν:

«Μάλιστα έσπευσαν να… καταγράψουν και αντιδράσεις πάνω στο απόλυτο ψέμα. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που δεν αξίζουν ούτε διάψευσης. Τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του κόμματος.

Αντιθέτως, ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει – για μία ακόμη φορά – σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να κρατήσει ενωμένο το κόμμα. Η αφοσίωσή του στην ενδυνάμωση και στον εκσυγχρονισμό του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αμετάβλητη, όπως και ο στόχος του να προασπίσει τις αρχές του κόμματος», καταλήγουν.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button