Αθλητικά

Κώστας Μανωλάς: Επέστρεψε Ελλάδα και θα παίζει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με τον Πανναξιακό

Επιστροφή στις… ρίζες του για τον Κώστα Μανωλά. Ο 33χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα από όπου ξεκίνησε την καριέρα του, υπογράφοντας στον Πανναξιακό.

Με απόφαση να παραμείνει στη Νάξο κοντά στην οικογένειά του, ο Μανωλάς θα ενισχύσει την τοπική ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία των Κυκλάδων για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ανανεώνοντας την παρουσία του στον τόπο καταγωγής του.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουν την έλευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα .

Ο παίκτης που φόρεσε την φανέλα της Α.Ε.Κ, του Ολυμπιακού, της Roma, της Napoli, o παίκτης που τίμησε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Ανδρών, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που έχει θαυμάσει η Ευρώπη, ο Ναξιώτης που έχει επιλέξει τον τόπο καταγωγής του για κατοικία της οικογένειάς του, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα .

Κώστα, καλώς όρισες! Η συνέχεια στα γήπεδα».




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button