Επικαιρότητα

Λήξη συναγερμού για την εξαφάνιση τριών παιδιών από τον Πειραιά, τον Καρέα και το Ναύπλιο

Εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους τρία παιδιά που είχαν εξαφανιστεί από τον Πειραιά, τον Καρέα και το Ναύπλιο.

Πρόκειται για την Αναστασία Μ., 14 ετών, την Μαρία Ειρήνη Κ., 14 ετών και τον Εμμανουήλ (Μάκης) Κ., 17 ετών.

Όπως ενημερώνει το «Χαμόγελο του παιδιού, η περιπέτεια της Αναστασίας 14 ετών, έληξε σήμερα, 26/09/2024, καθώς η ανήλικη βρέθηκε είναι καλά στην υγεία της. Υπενθυμίζουμε ότι η ανήλικη στις 23.01.2024 και ώρα 13:00, εξαφανίστηκε από τον Πειραιά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της στις 24.01.2024 και προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς υπήρχαν σοβαροί λόγοι που έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αναστασία Μπογοδήμου για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί..

Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνιση της Μαρίας Ειρήνης 14 ετών

Η περιπέτεια της Μαρίας Ειρήνης Κ., 14 ετών, έληξε σήμερα 26/09/2024 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Μαρία Ειρήνη Κ. βρέθηκε κοντά στο χωριό Αγία Τριάδα στο Ναύπλιο από τις αστυνομικές αρχές. Η ανήλικη είναι καλά στην υγεία της και οι συνθήκες της εξαφάνισης της διερευνώνται από τις Αρχές. Να υπενθυμίσουμε πως η Μαρία Ειρήνη Κ. εξαφανίστηκε στις 21/09/2024 από την περιοχή του Ναυπλίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 24/09/2024 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν την ζωή της σε κίνδυνο και πιθανόν υπήρχε εμπλοκή ενήλικου ατόμου.

Εντοπίστηκε ο Εμμανουήλ (Μάκης) Κ., 17 ετών που είχε χαθεί από τον Καρέα

Η περιπέτεια του Εμμανουήλ (Μάκης) Κ., 17 ετών, έληξε σήμερα 26/09/2024 δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Το παιδί βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Εμμανουήλ (Μάκης) Κ., είχε εξαφανιστεί στις 24/09/2024 από την περιοχή του Καρέα. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button