Κόσμος

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς η απάντηση της Άγκυρας στο Ισραήλ για τον θάνατο του Σινουάρ

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, «απάντησε» στον ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών για τον θάνατο του επικεφαλής της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ.

Συγκεκριμένα, ο Τσελίκ, απάντησε στην ανάρτηση του Ισραέλ Κατς, ο οποίος μέσω Χ, έστειλε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη φωτογραφία του νεκρού Σινουάρ λέγοντας: «@Ερντογάν, πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας Σινουάρ».

Ο Τσελίκ, χαρακτήρισε τον Κατς «ναζί και δολοφόνο» λέγοντας παράλληλα ότι είναι «μέλος ενός δικτύου δολοφονιών».

«Ο Κατς είναι ένας αξιωματούχος της βαρβαρότητας που υπερηφανεύεται για τον φόνο και τη γενοκτονία. Ο Κατς και άλλοι σαν αυτόν επιτίθενται στον Πρόεδρό μας, τον υπερασπιστή των ανθρώπινων αξιών, εξαιτίας των εγκλημάτων που διέπραξαν κατά της ανθρωπότητας. Γιατί είναι το όργανο ενός δικτύου δολοφονιών και γενοκτονιών που είναι εχθρός της ανθρωπότητας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ομέρ Τσελίκ.

Ανέφερε ότι: «η αντίσταση στη Γάζα είναι η κορυφή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Τελικά, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα θριαμβεύσει έναντι της βαρβαρότητας. Ο Κατς και άλλοι εγκληματίες θα λογοδοτήσουν οπωσδήποτε ενώπιον του νόμου που υπερασπίζεται τις ανθρώπινες αξίες» κατέληξε.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button