Κόσμος

«Ο Νιούμαν ήταν πολεμιστής»: Το συγκινητικό «αντίο» στον πρωταγωνιστή του Baywatch

Τον συμπρωταγωνιστή του στο Baywatch, Μάικλ Νιούμαν, που πέθανε την Κυριακή (2/10) αποχαιρέτησε σε μια συγκινητική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ.

«Ο Νιούμαν ήταν πολεμιστής» δήλωσε στην ανάρτησή του στο Instagram, λέγοντας πως ο συμπρωταγωνιστής του, ο οποίος ήταν πραγματικός ναυαγοσώστης αλλά και ηθοποιός του «έσωσε τη ζωή τουλάχιστον τέσσερις φορές» ενώ γύριζε την εξαιρετικά δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1990, σύμφωνα με το BBC.

Αποτίοντας φόρο τιμής, ο Χέισελχοφ δημοσίευσε μια φωτογραφία των δυο τους και έγραψε: «Δεν φοβήθηκε ποτέ το νερό. Θυμάμαι να τον σκηνοθετώ σε μερικά επεισόδια και ήταν πολύ καλός. Έγινε σπουδαίος ηθοποιός. Θα μας λείψει σε όλους».

https://www.instagram.com/p/DBcrieWOK49/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός Τζίνα Λι Νόλιν, η οποία υποδύθηκε τη Νίλι Κάπσο, σε ιστορία της έγραψε «Ναυαγοσώστης, πυροσβέστης, ηθοποιός, δάσκαλος, σύζυγος, πατέρας, φίλος συμπρωταγωνιστής. Ο Μάικλ Νιούμαν ήταν το Μπέιγουοτς».

«Κατά μία έννοια δεν νομίζω ότι ξεκουράζεται, μάλλον αγωνίζεσαι και νικάς. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά…» πρόσθεσε.

Ο στενός φίλος του Νιούμαν, Ματ Φέλκερ αποκάλυψε ότι ο εκλιπών ηθοποιός πέθανε «από επιπλοκές στην καρδιά» το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου «περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του».

Ο γεννημένος στο Λος Άντζελες ηθοποιός έγινε διάσημος τη δεκαετία του ’90 ως ο βασικός τηλεοπτικός ναυαγοσώστης στη μακροχρόνια σειρά και ήταν το μόνο μέλος του επιτυχημένου καστ που ήταν πραγματικά ναυαγοσώστης.

Εμφανίστηκε σε 150 επεισόδια της σειράς, η οποία διήρκεσε από το 1989-2001 – τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Ντέιβιντ Χέισελχοφ.

Ο Νιούμαν ήταν επίσης πυροσβέστης πλήρους απασχόλησης και διατηρούσε το πρόγραμμά του στην πυροσβεστική ενώ γύριζε τη σειρά. Όταν η σειρά τελείωσε την προβολή της, συνέχισε να είναι πυροσβέστης μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε μετά από 25 χρόνια.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button