Κόσμος

Ο ράπερ Sean «Diddy» Combs κατηγορείται για εκβιασμό και μαστροπεία

Ο γνωστός ράπερ και μουσικός παραγωγός Sean «Diddy» Combs, κατηγορείται για εκβιασμό και μαστροπεία, σύμφωνα με το κατηγορητήριου που ανακοινώθηκε σήμερα από το Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Ο μουσικός που κρατείται στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, αναμένεται να βρεθεί ενώπιων του δικαστή, αργότερα σήμερα, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ράπερ, μέσω της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, δημιούργησε και διευθύνει μια «εγκληματική επιχείρηση» που επί δεκαετίες εμπλέκεται και προσπάθησε να εμπλακεί σε εγκλήματα, όπως εμπορία ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση, καταναγκαστική εργασία, απαγωγές, εμπρησμό, δωροδοκία και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Στο κατηγορητήριο αναφέρεται επίσης ότι σε πολλές περιπτώσεις ο Sean «Diddy» Combs, από το 2009 και μετά, «επιτέθηκε σε γυναίκες, μεταξύ άλλων, χτυπώντας, γροθιές, σέρνοντας, πετώντας αντικείμενα και κλωτσώντας τες».

Συνελήφθη χθες Δευτέρα, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μανχάταν από την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας και οδηγήθηκε στην ομοσπονδιακή φυλακή.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button