Τρόπος Ζωής

Η αποκάλυψη του Γιάννη Μποσταντζόγλου για τα μαθητικά του χρόνια: «Δεν κατάφερα να τελειώσω το σχολείο»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου δεν μην έκανε ποτέ πράξη τους στίχους εκείνου του σπουδαίου τραγουδιού, που έλεγε: «ο πιο καλός ο μαθητής, ήμουν εγώ στην τάξη», καθώς αποκάλυψε ότι δεν τελείωσε το σχολείο, αλλά όπως τόνισε ο ηθοποιός, αυτό δεν του βγήκε σε κακό.  

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε σήμερα (7.11.2023) στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και έκανε αναφορά στα παιδικά του χρόνια, το σχολείο το κίνημα metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τις δύσκολες συνεργασίες στην καριέρα του ως ηθοποιός.

«Στην παιδική μου ηλικία υπήρξα διάολος, ήμουν δύσκολος σε όλα όσα με καταπίεζαν. Δεν κατάφερα να τελειώσω το σχολείο, αλλά μου βγήκε σε καλό. Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με το χώρο μπλέκονται στα πόδια μας. Όπως εγώ δεν μπορώ να γίνω παρουσιαστής, έτσι και οι παίκτες ριάλιτι δεν μπορούν να γίνονται ξαφνικά ηθοποιοί. Δεν θα έπαιζα με έναν άνθρωπο που δεν ξέρει το αντικείμενο, ενώ υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι ηθοποιοί», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έκανε αναφορά στη συνέχεια στο «metoo» και τόνισε ότι κάποιες υποθέσεις κουκουλώθηκαν.

«Μας έκανε καλό, αν και δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα όλες οι περιπτώσεις. Για άλλους κουκουλώθηκε και την πάτησαν τα εξιλαστήρια θύματα. Ξέραμε ότι κάποιος είναι περίεργος, αλλά δεν ξέραμε περισσότερα», ανέφερε

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη τόνισε: «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν επαγγελματική και σοβαρή. Αν έχει κάνει όλα αυτά που βγήκαν, να πληρώσει».

 

Ο ηθοποιός μίλησε και για κάποιες από τις δύσκολες συνεργασίες που είχε στον χώρο, ενώ αποκάλυψε και το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει.

«Έχω σκοτωθεί σε συνεργασίες μου επειδή δεν με πλήρωναν. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει είναι 3.000 το επεισόδιο», κατέληξε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

To άρθρο Η αποκάλυψη του Γιάννη Μποσταντζόγλου για τα μαθητικά του χρόνια: «Δεν κατάφερα να τελειώσω το σχολείο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock