Επικαιρότητα

Μητσοτάκης από Τήνο: Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον

Μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον χωράς εξέπεμψε σε δηλώσεις του από την Τήνο ο πρωθυπουργός.

«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Η χώρα έχει ξεπεράσει τη δεκαετή κρίση και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου βρίσκεται για τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου.

Νωρίτερα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο κ. Μητσοτάκης, αφού επιθεώρησε το άγημα επιβιβάστηκε σε πυραυλάκατο (ΤΠΚ) του Πολεμικού Ναυτικού για την επιμνημόσυνο δέηση στο σημείο που βυθίστηκε το «Έλλη», όπου έριξε στεφάνι στη θάλασσα για να τιμήσει τους άνδρες του καταδρομικού που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα.

Εν συνεχεία ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε την δοξολογία στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β, καθώς και τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Δεκαπενταύγουστο, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και στην Ιερά Γυναικεία Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου «Παναγία του Εβρου».

Στις 09.30 η κ. Σακελλαροπούλου θα παραστεί στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Ιωακείμειο Γηροκομείο της Μητρόπολης και την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μάκρη.

Το απόγευμα θα συναντηθεί με γυναίκες του Εβρου.

Λειτουργία, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου θα διεξαχθεί σήμερα και στην ιερά μονή της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα, μετά από σχετική άδεια που δόθηκε από τις τουρκικές Αρχές την Παρασκευή (11/8).

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock