Επικαιρότητα

Οδηγός εντοπίστηκε μεθυσμένη δύο φορές σε ένα βράδυ στην Αττική Οδό – Συνελήφθη μετά από καταδίωξη

Στην σύλληψη μιας 34χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένη δύο φορές το ίδιο βράδυ, μέσα στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού, προχώρησαν οι αρχές. Μάλιστα οι ένστολοι χρειάστηκε να καταδιώξουν για περίπου έντεκα χιλιόμετρα την μεθυσμένη οδηγό προκειμένου να τη συλλάβουν. 

Η 34χρονη συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση, καθώς βρέθηκε μεθυσμένη σε δύο ελέγχους της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο πρώτος έλεγχος έγινε στο κέντρο της Αθήνας, όταν το αλκοτέστ έδειξε ότι είχε υπερβεί το όριο και της βεβαιώθηκε παράβαση. Οι αστυνομικοί την άφησαν να φύγει καθώς οικείο πρόσωπο της 34χρονης ανέλαβε να οδηγήσει το όχημα.

Παρά το γεγονός όμως ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, εκείνη αποφάσισε να πάρει ξανά το τιμόνι.

Ετσι οδήγησε εκ νέου το αυτοκίνητο, πλην όμως, έπεσε πάλι σε δεύτερο έλεγχο στην Αττική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης. Η 34χρονη αναγκάστηκε πάλι να σταματήσει, της έγινε έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένη.

Εκείνη τότε φέρεται να φοβήθηκε και αρνήθηκε να δώσει τα έγγραφα που της ζητήθηκαν, πιθανόν επειδή της είχε ήδη βεβαιωθεί παράβαση. Τότε, αποφάσισε να ανάψει τη μηχανή του αυτοκινήτου και να φύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη 11 χιλιομέτρων στην Αττική Οδό, οπότε και οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και να τη συλλάβουν.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button