Επικαιρότητα

Χαλκιδική: Στο λούνα παρκ ο πατέρας του θύματος – Στο μικροσκόπιο των ερευνών το βιβλίο λειτουργίας

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε σήμερα (22/8) ο πατέρας του άτυχου 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής. Έφτασε συνοδευόμενος από τον μικρότερο γιο του προκειμένου να σχηματίσουν εικόνα για το πως συνέβη το τραγικό δυστύχημα και όπως ήταν φυσικό στο σημείο επικράτησε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα.

«Απ’ ότι γνωρίζω, πιστεύω ξεκινάμε με πλημμεληματικές και καταλήγουν στο αποτέλεσμα σε κακουργηματικές πράξεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και με πιθανότητα κακουργηματικής πράξης δεν τους αφήνουν να φύγουν . Απ’ ότι καταλαβαίνω για να έχει σταματήσει να φυλάσσεται ο χώρος έχει τελειώσει η πραγματογνωμοσύνη του διορισμένου ανθρώπου από την υπηρεσία για το πόρισμα, το οποίο από ότι γνωρίζουμε δεν έχει φτάσει κάπου για να αξιολογηθεί και να απαγγελθεί μια νέα κατηγορία.»

«Στις φωτογραφίες που έχω λάβει εγώ προσωπικά αποδεικνύεται χωρίς κανένα εμπειρογνώμονα, χωρίς καμία κάμερα, ότι εδώ έρχονται και χάνουν τα παιδιά τους. Είναι σάπια, παλαιά και αποκολλήθηκε το πρώτο δίλεπτο. Αυτά ήταν γνωστά. Απλά η αμέλεια έφερε το θάνατο. Θάνατος, κακούργημα που είναι οι τύποι;

Απ’ ότι φαίνεται δεν τους βρίσκουν, πρέπει να ψάξουμε να τους βρούμε εμείς εδώ. Η δικαίωση ξέρετε ποια είναι; Να πούνε στον γιο μου και στον άλλον, και στη μαμά τους, ποιος σκότωσε το παιδί…», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του 19χρονου.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών το βιβλίο λειτουργίας του λούνα παρκ

Συνεχώς προκύπτουν νέα ερωτήματα για την τραγωδία στη Χαλκιδική, όπου ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι. Στο μικροσκόπιο των ερευνών και το βιβλίο λειτουργίας της επιχείρησης, που μπορεί να δώσει απαντήσεις στο πώς συνέβη το δυστύχημα, αλλά και για το πώς λειτουργούσε το λούνα παρκ.

Αρχικά για το γεγονός ότι το λούνα παρκ λειτουργούσε εκεί από τις 15 Μαΐου και όπως φαίνεται δεν είχε γίνει κάποιος έλεγχος. Η αστυνομία είχε ενημερώσει πάντως το δήμο Κασσάνδρας, από τις 9 Ιουλίου ότι το λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία του, ενώ την ημέρα του μοιραίου ο δήμος κάλεσε τον επιχειρηματία για εξηγήσεις.

Αναπάντητο ερώτημα αποτελεί και η ρευματοδότηση αυτής της επιχείρησης, από τη στιγμή που δεν είχε άδεια λειτουργίας. Μάλιστα το ίδιο λούνα παρκ λειτουργούσε ακόμη ένα, λίγα μέτρα πιο κάτω στην περιοχή, το οποίο σύμφωνα με το δήμο σφραγίστηκε, όπως σφραγίστηκε και το λούνα παρκ που συνέβη η τραγωδία.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button