Επικαιρότητα

Διδυμότειχο: Συνελήφθη ο 35χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε συστηματικά τη σύντροφό του

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (5/8) ο 35χρονος στον Διδυμότειχο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε συστηματικά τη 32χρονη σύντροφό του, ενώ την κρατούσα φυλακισμένη στο σπίτι του.

Ο 35χρονος άνδρας στον Διδυμότειχο κατηγορείται για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση της συντρόφου και σε βάρος του, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, για τις οποίες ο Εισαγγελέας είχε ζητήσει από τον ίδιο να παρουσιάζεται μια φορά το μήνα στην Αστυνομία και αυτό γιατί βρίσκονταν σε ανάρρωση μετά από καυγά και συμπλοκή, που είχε τον περασμένο Φεβρουάριο με φίλο του, για προσωπικές διάφορες, τραβώντας μαχαίρι.

Διδυμότειχο: Η ιατροδικαστική εξέταση για τη 32χρονη

Γνωστά έγιναν, σύμφωνα με το ThessToday, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τη 32χρονη στον Διδυμότειχο, η οποία για περίπου έναν μήνα έπεφτε θύμα συστηματικής κακοποίησης από τον σύντροφό της.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (4/8), έδειξε ότι η γυναίκα υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση.

Μάλιστα, ενδεικτικό της αγριότητας του δράστη -που συνελήφθη- αποτελεί το ότι το θύμα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της κορμί ενώ ο 32χρονος τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button