Κόσμος

Ο Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ πήρε το «ok» από τον Τραμπ και αποσύρεται από την προεδρική κούρσα

Aποσύρεται από προεδρική κούρσα στις ΗΠΑ ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ.

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ κατέθεσε σήμερα σε δικαστήριο στην Πενσυλβάνια τα απαραίτητα έγγραφα για να αποσυρθεί από τις προεδρικές εκλογές, «ως αποτέλεσμα της σημερινής έγκρισης» από τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει το CNNi.

Η αποχώρησή του έρχεται πριν από εκδήλωση στην Αριζόνα σήμερα, όπου ο Κένεντι αναμένεται απευθυνθεί προς το εκλογικό σώμα. Προεκλογική συγκέντρωση στην Αριζόνα, πραγματοποιεί επίσης σήμερα και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος της εκστρατείας του Κένεντι Στέφανι Σπίαρ είπε ότι ο Κένεντι Τζούνιορ δεν έχει υποστηρίξει τον Τραμπ.

Παράλληλα, ο σύμβουλος της εκστρατείας του Κένεντι, Ντελ Μπίγκτρι, είπε στο CNNi ότι δεν γνώριζε την αποχώρηση και δήλωσε έκπληκτος.

Να σημειωθεί ότι η επιτροπή πολιτικής δράσης (super PAC) που υποστηρίζει τον Κένεντι δήλωσε την Τετάρτη στο Ρόιτερς ότι ο υποψήφιος θέλει μια συμφωνία με τον Ντόναλντ Τραμπ, βάσει της οποίας να υποστηρίξει τον ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του με αντάλλαγμα μια θέση σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση Τραμπ, όπως αναμετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button