Επικαιρότητα

Θρίλερ στα Χανιά: Βρέθηκε και άλλο τμήμα του διαμελισμένου νεκρού

Ακόμα ένα τμήμα από τη διαμελισμένη σορό του άνδρα που από χθες απασχολεί τη δημοσιότητα, εντόπισαν το απόγευμα της Τετάρτης εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ.

Οι έρευνες συνεχίζονται στα σκουπίδια όπου είχαν βρεθεί χθες το κεφάλι και άλλα μέρη του σώματος του νεκρού και αυτή τη φορά εντοπίστηκε το ισχίο μαζί με ένα τμήμα της μέσης του άτυχου άνδρα.

Η αναζήτηση, σύμφωνα με το zarpanews.gr, δεν έχει τελειώσει, καθώς δεν έχουν εντοπιστεί όλα τα τμήματα του σώματος.

Όσον αφορά τις έρευνες για την τοποθεσία στην οποία μπορεί να πετάχτηκαν τα κομμένα μέλη, θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστεί καθώς τα απορρίμματα που έρχονται από το Ρέθυμνο, μεταφέρονται σε κοντέινερ όπου φορτώνονται πολλές παρτίδες, με αποτέλεσμα να είναι απίθανο να ιχνηλατηθεί ποιο απορριματοφόρο μάζεψε τις συγκεκριμένες σακούλες και από πού.

Το βράδυ της Τρίτης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα κάτω άκρα του θύματος. Επίσης, στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες ενώ η ηλικία του υπολογίζεται μεταξύ 30-40 ετών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock