LifeStyle

Οι προσκλήσεις και οι αφίξεις για το γάμο της Θεοδώρας και του Μαθιου Κουμάρ

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τον γάμο της μικρότερης κόρης του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Θεοδώρας με τον Μαθιου Κουμάρ στις 28 Σεπτεμβρίου. Οι προσκλήσεις έχουν φθάσει στα χέρια των καλεσμένων καθώς βάσει πρωτοκόλλου πρέπει να επιδοθούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες νωρίτερα.

Έτσι έγινε γνωστό και το συζυγικό Μονόγραμμα του ζεύγους που υπάρχει πάνω στις προσκλήσεις του γάμου τους. Όπως ήταν αναμενόμενο προσκεκλημένοι είναι όλοι οι βασιλικοί οίκοι της Ευρώπης, αλλά και μονάρχες που διατηρούν πλέον μόνο τους τίτλους τους.

Για άλλη μια φορά τα φώτα στρέφονται στον Βρετανικό Βασιλικό Θρόνο, που ενώ έχουν καλεστεί όλα τα μέλη του, είναι ακόμη άγνωστο για το ποιος θα εκπροσωπήσει τον Οίκο. Την τελευταία φορά, στην τελετή της κηδείας του Κωνσταντίνου είχε παρευρεθεί η royal princess Άννα. Ωστόσο τούτη τη φορά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Ούλιαμ θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την οικογένεια και τον Βασιλικό Οίκο της Αγγλίας.

Ερωτηματικό ακόμη υπάρχει και με την μεγαλύτερη αδελφή της Αννας Μαρίας την Επίτιμη Βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα τη Β’ μετά το ατύχημα που είχε πριν λίγες μέρες στο σπίτι της στη Ζηλανδία.

Εν τω μεταξύ η Βασίλισσα της Ολλανδιας Maxima με την πριγκίπισσα Amalia της Ολλανδίας ανάμεσα στους μονάρχες που είδαν ήδη συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα με το ευτυχισμένο ζευγάρι και αντάλλαξαν απόψεις για τις ετοιμασίες του γάμου και την τελετή που θα διεξαχθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αθηνών.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button