Οικονομία

efood και Dogs’ Voice: Ενώνουν δυνάμεις για να στηρίξουν ζώα που σώθηκαν από φυσικές καταστροφές

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου, έρχεται και αναλαμβάνει δράση για την προστασία και φροντίδα των μικρών φίλων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered, το efood συνεργάζεται με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Dogs’ Voice», θέτοντας ως προτεραιότητα τη στήριξη των ζώων που διασώθηκαν από φυσικές καταστροφές.

Από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου, όλοι οι χρήστες του efood θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, κάνοντας δωρεά είτε μέσω του ειδικού banner που θα βρίσκεται στην αρχική οθόνη του efood, χωρίς να κάνουν κάποια παραγγελία, και επιλέγοντας το ποσό που επιθυμούν, είτε επιλέγοντας να προσφέρουν 1€ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, το efood ενισχύει τις δράσεις του Dogs’ Voice, που δραστηριοποιείται στην προστασία των αδέσποτων ζώων, με σκοπό την άμεση βοήθεια και την παροχή περίθαλψης στα ζώα που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Με την πρωτοβουλία #LoveDelivered, το efood συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή του απέναντι στις κοινωνικές ανάγκες, προσφέροντας ουσιαστική στήριξη στους πιο ευάλωτους, αυτή τη φορά με γνώμονα την προστασία των ζώων.

Βοήθησε κι εσύ να παραδώσουμε την αγάπη εκεί όπου πραγματικά χρειάζεται!




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button