Οικονομία

Η ΡΑΑΕΥ ανακοίνωσε τον διορισμό πέντε μελών για τους Κλάδους Αποβλήτων και Υδάτων

Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων ανακοινώνει τον διορισμό του Καθηγητή, Κωνσταντίνου Αραβώση, Κάτοχο Έδρας – Πράσινη Καινοτομία και Κυκλική Οικονομία, ως Αντιπροέδρου για τον Κλάδο Αποβλήτων της Αρχής, με πενταετή θητεία, σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ Β’ 4473, Αρ.Φύλλου 1042.

Σύμφωνα με το ίδιο ΦΕΚ, διορίζονται ως μέλη των Κλάδων Αποβλήτων και Υδάτων της ΡΑΑΕΥ, ο Ειδικός Επιστήμονας, Διευθυντής Στρατηγικής και Διεθνών Σχέσεων της ΡΑΑΕΥ, Δρ. Γιώργος Λοΐζος, ο Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Διονύσιος Ασημακόπουλος, ο Καθηγητής του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά, Βασίλειος Δεδούσης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, Πρόδρομος Βλάμης και ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Ιωάννης Τζώρτζης.

Επίσης, αναδιορίζεται ως μέλος για τον Κλάδο Υδάτων το υφιστάμενο μέλος της Ολομέλειας της ΡΑΑΕΥ, Κωνσταντίνος Τσιμάρας, Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η θητεία όλων των μελών είναι πενταετής.

Σημειώνεται πως η Ολομέλεια της ΡΑΑΕΥ είναι το αρμόδιο όργανο προκειμένου να λάβει απόφαση για την αντιστοίχιση της τοποθέτησης των νέων μελών στους Κλάδους Αποβλήτων και Υδάτων.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button