Επικαιρότητα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η Μαρινέλλα – Κατέρρευσε ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο

Στο νοσοκομείο Υγεία σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η Μαρινέλλα, η οποία το βράδυ της Τετάρτης (25/9) κατέρρευσε την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία στο Ηρώδειο.

Το περιστατικό που καταγράφηκε από κάμερες έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στο πανελλήνιο, καθώς η σπουδαία ερμηνεύτρια λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφότου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται αρκετά σοβαρή με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εγκεφαλικό, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί.

Εξάλλου, η αρχική εκτίμηση για λιποθυμία, χαρακτηρίζεται ως «παροδικό αγγγειακό επεισόδιο», όμως, μόνο μετά από μαγνητική εξέταση θα φανεί εάν πρόκειται για αιμορραγικό επεισόδιο.

Μετά το τραγικό περιστατικό, στη σκηνή εμφανίστηκε η Μαίρη Αυγερινοπούλου η οποία ανέφερε: «Οι γιατροί συστήνουν ότι πρέπει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, οπότε θα αναβληθεί η συγκεκριμένη βραδιά και θα επανέλθουμε με νέα ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Παράλληλα, η εταιρεία παραγωγής Galaxias Live εξέδωσε ανακοίνωση για την ματαίωση της συναυλίας: «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας, η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button