Κόσμος

Ρωσία: Δικαστήριο αποφάσισε τη συνέχιση κράτησης του Τζόζεφ Τέιτερ για επίθεση σε αστυνομικό

Ρωσικό δικαστήριο απέρριψε σήμερα την έφεση που είχε υποβάλλει κατά της σύλληψης του για επίθεση κατά αστυνομικού, ο Αμερικανός πολίτης Τζόζεφ Τέιτερ, αναφέρει σε ανακοίνωση του το δικαστήριο της πόλης της Μόσχας.

Ο Τέιτερ είχε συλληφθεί για πρώτη φορά τον Αύγουστο και φυλακίσθηκε για 15 μέρες για πράξεις χουλιγκανισμού, αφού θεωρήθηκε ότι είχε κακομεταχειρισθεί το προσωπικό σε ξενοδοχείο της Μόσχας, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax αναφέρει ότι ο Τέιτερ επιτέθηκε στη συνέχεια σε αξιωματικό της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να ανοίξει μια νέα ποινική υπόθεση για τον ίδιο. Η κατηγορία επισύρει ποινή φυλάκισης έως πέντε χρόνια.

Δεν είναι σαφές πως ο Τέιτερ είχε ομολογήσει ότι αποδέχεται την κατηγορία για την επίθεση και το Reuters δεν μπόρεσε να βρει άμεσα τον δικηγόρο του.

Ο Τέιτερ είναι ένας από τουλάχιστον δέκα Αμερικανούς που είναι φυλακισμένοι στην Ρωσία.

Την Τρίτη δικαστήριο στον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ καταδίκασε έναν Αμερικανό που κατονόμασε ως Ντάνιλε Τζόζεφ Σνάϊντερ σε έξι χρόνια φυλάκιση με τις κατηγορίες της απαγωγής του γιού τους από την μητέρα του αγοριού και της απόπειρας να τον μεταφέρει εκτός Ρωσίας μέσω Πολωνίας.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button